carpaccio i apple crumble

[EPODRAVINA TV] Slavko je profesionalni kuhar, model i bloger, a spremio nam je delicije koje kuha selebritijima u luksuznom londonskom restoranu

Njegovo je radno mjesto kuhinja u luksuznom restoranu u londonskom hotelu s pet zvjezdica, gdje na njegove specijalitete redovito dolaze članovi kraljevske obitelji te brojne slavne osobe. 

15:00h
0

Slavko Švagelj u studio portala ePodravina stigao je ravno iz Londona. Kako su tamo ušli u lockdown, na kratko se vratio u svoj rodni grad – Križevce.


On je profesionalni kuhar, model, bloger, fotograf.. Nema onoga čime se ne bavi, a kaže da ni sam ne zna kako sve stigne, no takav je u duši.

Njegovo je radno mjesto kuhinja u luksuznom restoranu u londonskom hotelu s pet zvjezdica, gdje na njegove specijalitete redovito dolaze članovi kraljevske obitelji te brojne slavne osobe.

Prije Londona, radio je u Dubrovniku, a onda i u dalekom i egzotičnom Kataru gdje, kaže, prevladava luksuz, voze se ekstremno skupi automobili i živi na visokoj nozi, no stilom i navikama potpuno drukčije nego u Hrvatskoj.

U videu pogledajte što kaže o životu na dalekim destinacijama, slavnim osobama za koje je kuhao, kulinarskim navikama Hrvata, trenutnoj situaciji u Londonu te svojim budućim planovima.

No ono najvažnije, provjerite kakve nam je delicije spremio, možda dobijete novu ideju za nesvakidašnji nedjeljni ručak.

Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

 

čitam...