14 C
Koprivnica
Četvrtak, 23. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
KOPRIVNIČKI YOUTUBER

[EPODRAVINA TV] U našem studiju ugostili smo popularnog Trulea koji nam je ispričao o svojim YouTube počecima, najdražim gostima, legendarnim 90-im godinama i kultnom telefonskom razgovoru sa Satanom Panonskim
[

Ovaj 50-godišnji Koprivničanac prije točno godinu pokrenuo je podcast pod nazivom Dalibor Trojak Show u kojem ugošćuje poznate i one malo manje poznate Koprivničance i Koprivničanke, ali i hrvatske glazbene zvijezde.

Ne propustite

Koprivnička YouTube scena u posljednjih je godinu dana u znaku Dalibora Trojaka, znanog kao Trule.

Ovaj 50-godišnji Koprivničanac prije točno godinu pokrenuo je podcast pod nazivom Dalibor Trojak Show u kojem ugošćuje poznate i one malo manje poznate Koprivničance i Koprivničanke, ali i hrvatske glazbene zvijezde. Iz toga razloga odlučili smo ugostiti popularnog Trulea u studiju ePodravine.

– Podcast sam pokrenuo iz čiste dosade, bio sam u izolaciji zbog pandemije koronavirusa i tih sam dana pogledao puno stranih i domaćih podcasta. Zaključio sam da i ja mogu napraviti podcast u kojem ću ugostiti Koprivničance i Koprivničanke koje svi znamo, to je bila prvobitna ideja – rekao nam je Trule.

Podcast po podcast i Trule je stigao do 73 objavljene emisije na svom YouTube kanalu, kako i sam kaže početak je bio težak, ali sa svakom emisijom i gostom popularnost podcasta je rasla.

– Što se tiče gosti, bilo je tu svakakvih zgodnih situacija. Neki gosti su zaista pričljivi, dok drugi odgovaraju s DA ili NE, ali meni je osobno svkai gost bio drag. Eventualno bi izdvojio Jarana iz Noćne more koji je zaista bio pravi hit – kaže Trule.

Starije generacije Trulea pamte kao vrsnog muzičara i osnivača koprivničkih Bad Blue Boysa, a s Truleom smo porazgovarali o budućnosti youtubera, koprivničkog glazbenoj sceni, najboljim gostima u Dalibor Trojak Showu, kultnom telefonskom razgovoru sa Satanom Panonskim i mnogim drugim temama.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Suprotnosti se privlače. Ove dvije simpa frendice uljepšale su koprivnički trg svojom pojavom

Kako se suprotnosti privlače, nije samo fizikalna činjenice, nego i ona modna. Pokazale su to ove dvije simpa frendice...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×