23 C
Koprivnica
Subota, 25. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Etapno zatvaranje prometa na raskrižju Miklinovec – M. Krleže
E

Ne propustite

Grad Koprivnica obavještava  da će se zbog radova na slijedećoj fazi uređenja sanacije opasnog mjesta na raskrižju Ulice Miklinovec i Ulice Miroslava Krleže u Koprivnici etapno vršiti zatvaranje prometa.

Od dana 09. svibnja 2012. godine (srijeda) u vremenu od 8,30 sati do 14,30 sati svaki dan osim nedjelje, za promet motornim vozilima će biti zatvorene prometnice zbog radova kod raskrižja Ulice Miroslava Krleže i Ulice Miklinovec.

Radovi uključuju izvedbu jednotračnog malog kružnog raskrižja, vanjskog polumjera 14 metara sa središnjim otokom polumjera 6,25 metara. Površine kolnika, pješačke i pješačko-biciklističke staze bit će uređene suvremenim materijalima, odnosno izvest će se asfaltnim zastorom. Prema Pravilniku o osiguranju pristupačnosti građevinama s invaliditetom i smanjene pokretljivosti, predviđena je posebna obrada ploha uz pješačke prijelaze.

Odvodnja oborinskih voda s kolnika prometnice te uređenih pješačko-biciklističkih i pješačkih staza riješena je usmjeravanjem voda prema cestovnim slivnicima koji su spojeni na gradsku mješovitu kanalizaciju.

Zelene površine će se nivelirati prema projektu, te će se zatravniti.

Privremena regulacija prometa trajat će do planiranog završetka radova i to do 22. svibnja 2012. godine.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

STANJE U STOČARSTVU

FOTO Veljko i Danijela u svom selu jedini uzgajaju krave: Proizvodnja mlijeka postala je skup sport

Nedaleko Đurđevca smjestilo se poznato naselje Sveta Ana, čija Vodenica privlači brojne turiste i zaljubljenike u prirodu Veljko i Danijela...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×