28.1 C
Koprivnica
Petak, 21. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
doznajte sve što vas zanima

[eTV] Pričali smo s pročelnikom Golubićem o temama koje muče građane: Pavelinska će do kraja godine imati asfalt i rasvjetu, a riješit će se i problemi s poplavama

Pričali smo i o novom stambenom naselju kraj koprivničkih bazena, gradit će se novih dvadesetak obiteljskih kuća u Ulici Mare Matočec, a četiri su već izgrađene. Riješeni su papiri za izgradnju ceste koja će spomenutu, novonastalu ulicu, spojiti s Miklinovcem, a ostavit će se i dovoljno prostora za parking kraj nogometnog igrališta

Ne propustite

U današnjem eTV prilogu pričali smo s Tomislavom Golubićem, pročelnikom Upravnog odjela za izgradnju grada, upravljanje nekretninama i komunalno gospodarstvo.

- Oglas -

Tema razgovora su brojni radovi na području grada Koprivnice.

Pavelinska ulica bit će završena do kraja godine, a ako se pitate što se tamo uopće radi, pogledajte naš eTV i garantiramo vam da će sve biti jasnije. Nakon završetka svih radova u Pavelinskoj, mještani ulice imate će novi asfalt i rasvjetu, a građani Koprivnice neće se više bojati poplava na kritičnim točkama u gradu kada kiše jako padne. Jedna od tih točaka je i podvožnjak kod Podravke.

Ulica Ivana Česmičkog kao i raskrižje koje spaja Pavelinsku, spomenutu ulicu i cestu prema Koprivničkom Ivancu je zatvorena, a razlog je također jednostavan. Ovo kritično raskrižje kroz maksimalno dva mjeseca postat će puno sigurnije, preglednije i modernije. Kako će izgledati cesta koja će voditi prema Koprivničkom Ivancu i sve ostale detalje koji se tiču izgleda nove prometnice po samom završetku saznajte iz prve ruke od pročelnika Golubića.

- Oglas -

Pričali smo i o novom stambenom naselju kraj koprivničkih bazena, gradit će se novih dvadesetak obiteljskih kuća u Ulici Mare Matočec, a četiri su već izgrađene. Riješeni su papiri za izgradnju ceste koja će spomenutu, novonastalu ulicu, spojiti s Miklinovcem, a ostavit će se i dovoljno prostora za parking kraj nogometnog igrališta.

Skate park također je jedno od ulaganja Grada Koprivnice, a doznali smo i u kojoj je fazi početak izgradnje vrtića Bajer i u Herešinu.

O svemu ovome, ali i puno drugih bitnih tema, pričali smo u opuštenom razgovoru kojeg možete pogledati u prilogu.

Ovaj sadržaj financiran je od strane Grada Koprivnice.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Advertisement -

Najnovije

Nije mu bilo spasa

FOTO I VIDEO // Strašna nesreća kod Koprivnice, motociklist na mjestu poginuo, oglasila se i policija!

Strašna prometna nesreća dogodila se nešto prije 19.30 sati na državnoj cesti u Reki kod Koprivnice. Kako doznajemo od našeg reportera na mjestu događaja,...
- Advertisement -

Vezane vijesti

×