12.4 C
Koprivnica
Četvrtak, 18. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
pronađite ga na lenišću

[eTV] Žan Mihalić poseban je mladić, u svom kafiću uz vaše omiljeno piće poslužuje i nargile

Cijeli postupak "spravljanja" nargile, okusa koje nudi, iskustva koje vam pruža, Žanovu priču i sve druge zanimljivosti, pogledajte u video prilogu

Ne propustite

Već s 18 godina Žan Mihalić htio je imati svoj kafić, ali kako nam je odmah na samom početku rekao “nije bilo peneza”. Žan nije stao na tome, odlučio je otići u Njemačku i skupiti ih.

- Oglas -

Tamo je bio godinu dana, vratio se natrag u Hrvatsku i krenuo u ostvarenje svog zadanog cilja. Danas, sa 20 godina, Žan je otovrio svoj nargila bar smješten u Koprivnici.

– Završio sam za hotelijera, a u Njemačkoj sam radio vodovod i grijanje. Brzo mi je dojadilo to pa sam se vratio natrag doma – rekao nam je.

Svoj nargila bar otvorio je na Lenišću, a upravo zbog stečenog iskustva izvan Hrvatske, uspio je određene “fizičke” radove u kafiću napraviti sam ili uz pomoć tate pa je tako uštedio dio zarađenog novca.

- Oglas -

– U ponudi imam nargile za pušenje i u tome vidim potencijal pošto toga nema u županiji. Htio sam ponuditi nešto drugačije i evo nas, danas smo tu – rekao nam je Žan.

Cijeli postupak “spravljanja” nargile, okusa koje nudi, iskustva koje vam pruža, Žanovu priču i sve druge zanimljivosti, pogledajte u video prilogu!

Shisha Bar Exotic, Šiša bar
Foto: Ivan Balija
Shisha Bar Exotic, Šiša bar
Foto: Ivan Balija
Shisha Bar Exotic, Šiša bar
Foto: Ivan Balija
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Advertisement -

Najnovije

Kaznena prijava

Policija ulovila podravskog lopova, u Ludbregu ukrao nakit i novac, u Selniku se razočarao

Podravski je lopov ipak vrlo brzo dolijao i "pao" u ruke policije nakon jedne uspješne i jedne neuspješne krađe na ludbreškom području. - Ludbreška policija...
- Advertisement -

Vezane vijesti

×