19 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 17. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
birajte za sebe

Evo i drugih rezultata izlaznosti na izbore, u našoj županiji izašlo nešto više od 40 posto birača
E

Koprivničko-križevačka županija bila je iznadprosječna s 17,23 posto birača, a te brojke donijele su četvrto mjesto na razini države. 

Ne propustite

Iza podneva objavljeni su prvi rezultati izlaznosti na predsjedničke izbore koji su u tijeku, a Državno izborno povjerenstvo sada donosi nove brojke koje su zaključene u 16.30 sati.

Prvi dnevni rezultati otkrili su da je u Hrvatskoj do 11.30 sati glasalo 15,75 posto birača. Koprivničko-križevačka županija bila je iznadprosječna s 17,23 posto birača, a te brojke donijele su četvrto mjesto na razini države.

Prema novim, osvježenim rezultatima, do 16.30 sati u Hrvatskoj je glasovalo 38,82 posto birača. Koprivničko-križevačka županija ima izlaznost od 40,17 posto, što ju i dalje čini iznadprosječnom. Sedmi smo po redu, ne računajući grad Zagreb. Najbolja je Karlovačka županija s 42,76 posto.

Kada pogledamo gradove, u Koprivnici je dosad glasalo 43,50 posto birača, u Đurđevcu 39,96 posto, a u Križevcima 38,25 posto birača.

Podsjećamo, birališta se zatvaraju u 19 sati, a prvi neslužbeni rezultati bit će poslije 20 sati.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Koncert za pamćenje

FOTO/VIDEO Džentlmeni za kraj vikenda punog sadržaja u Pitomači

Koncert popularnih Džentlmena, jednog od najpopularnijih pop-tamburaških sastava, pokazao se kao pun pogodak za sve okupljene na pitomačkom glavnom...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×