5.7 C
Koprivnica
Četvrtak, 29. veljače 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Osigurajte bezbrižan odmor

Evo kako izbjeći velike troškove liječenja u inozemstvu
E

Nemojte dozvoliti da vam nepredviđeni zdravstveni problemi poremete godišnji odmor i stvore dodatne troškove

Ne propustite

Upoznavanje novih krajeva, običaja i ljudi vrijednost je koja obogaćuje pojedinca, a putovanja u druge zemlje donose iskustva koja pamtite zauvijek. Sad je vrijeme kada većina Hrvata odlazi na zasluženi ljetni odmor, a mnogi će ljetovanje provesti na destinacijama izvan Hrvatske.

Osiguran i prijevoz helikopterom

Svatko tko puno putuje uvijek će vam preporučiti putno osiguranje, kako biste se, osim odmora od posla i svakodnevnih obaveza osjećali sigurno. Nemojte dozvoliti da vam nepredviđeni zdravstveni problemi poremete godišnji odmor i stvore dodatne troškove. Naime, medicinski troškovi u inozemstvu znaju biti dosta skupi, a putno osiguranje spada među najniže stavke u vašem budžetu kad planirate putovanje.
Dok se odmarate u inozemstvu, zar ne bi bilo idealno da pri ruci imate policu putnog osiguranja koja vam pokriva zdravstvenu njegu i troškove liječenja za hitne slučajeve, omogućuje prijevoz u domovinu ako se zbog zdravstvenih razloga ne možete vratiti kući na planirani način te prijevoz vozilom hitne pomoći i helikopterom do najbliže bolnice? Sve to imate u polici Croatia osiguranja.

Za vrijeme trajanja police putnog osiguranja u inozemstvu, do maksimalno 45 dana, na raspolaganju vam je telefonska asistencija 24 sata dnevno sedam dana tjedno. Stručni agenti uputit će vas što trebate napraviti u slučaju zdravstvenih problema i pronaći za vas najbližu zdravstvenu ustanovu.

Povratak u domovinu

Ukoliko se posebno ugovori, policom pokrivate i troškove bolničkog liječenja i povratka u domovinu čak i u slučaju da obolite od Covida-19.
Spremate li se na put u inozemstvo, pripremite se i na vrijeme ugovorite putno osiguranje. U Croatia osiguranju to učinite online i ostvarite popust od 15 %. Ponesite sa sobom divne uspomene s putnim osiguranjem u pinklecu.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Bravo!

FOTO Mali koprivnički plesači u ružičastom obilježili važan dan, roditelji razdragano pljeskali

Mnoštvo građana okupilo se na posebnom događaju sinoć ispred Gradske vijećnice. Naime, u sklopu obilježavanja Dana ružičastih majica, simbola borbe...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×