31 C
Koprivnica
Četvrtak, 20. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Trikovi za kosu

Evo kako pravilno koristiti regenerator za kosu
E

Krivo korištenje regeneratora jedna je od najčešćih pogrešaka u njezi kose. Stoga donosimo savjete kako pravilno koristiti regenerator

Ne propustite

Tko bi rekao da pranje kose može biti komplicirano. Regenerator pomaže obnoviti kosu nakon pranja.

Krivo korištenje regeneratora jedna je od najčešćih pogrešaka u njezi kose. Stoga donosimo savjete kako pravilno koristiti regenerator.

Ocijedi kosu prije nanošenja regeneratora

Velika pogreška kod korištenja regeneratora je njegovo nanošenje na kosu koja je još uvijek previše mokra. Kosa je vlakno; istiskivanje viška vode prije nanošenja regeneratora omogućuje regeneratoru da prodre u kosu, umjesto da se ‘otkotrlja’ s kose koja je zasićena vodom.

Nanesi regenerator na sredinu i vrhove

Nakon cijeđenja kose nikako nemojte stavljati regenerator na korijen, nego se fokusirajte na sredinu i vrhove.

Isperi proizvod do kraja

Dobro osušite kosu, inače bi kosa kad se osuši mogla postati masna i ravna. Dobar način da procijenite je li proizvod nestao iz vaše kose jest kada skliska tekstura pod prstima i osjećaj regeneratora potpuno nestanu.

Regenerator nije uvijek dovoljan

Ponekad proizvod koji koristite nije dovoljan da bi vaša kosa bila dovoljno hidratizirana. Tradicionalni regeneratori i maske za kosu izvrsni su i dodaju vlažnost i zaštitu kosi, međutim, velik dio se još uvijek ispire pod tušem.

Koristite proizvode visoke kvalitete

Bitna je i kvaliteta regeneratora. Koristite šampone i regeneratore koje preporučuju stručnjaci. Šteta je trošiti novac na dobivanje lijepih tonova i nanošenje boja, a ne trošiti novac na očuvanje kose s proizvodima koji su za to namijenjeni, piše miss 7.

 

 

 

 

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Ponovljen postupak

Teško stradao u nesreći u Miškininoj, Koprivničancu dosudili 49.000 eura naknade i čak 34.000 eura sudskih troškova

Petero prijatelja vozilo se Miškininom u Koprivnici u noćnim satima. U jednom trenu došlo je do izlijetanja kod raskrižja...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×