Summer Cock festival

Evo koga vodimo na sutrašnji urnebesni Zuhrin Stand up Comedy Show u Đurđevcu

Proslavio se ulogom bahatog dalmatinca Aljoše Kapulice u popularnoj Večernjoj školi. Ni jedan od medija mu nije stran, ali najviše se pojavljivao na televiziji u humorističnim serijama..

10:15h
0
Predstava Ocat i Sin, Zlatan Zuhrić Zuhra i Tin Sedlar
Foto: Matija Gudlin

Vaš portal epodravina.hr i Turistička zajednica Grada Đurđevca, vode vas na Stand up Comedy Show Zlatana Zuhrića ZUHRE, a koji će se održati u petak, 7. kolovoza, s početkom u 20.30 sati u dvorištu utvrde Stari grad, u sklopu Summer Cock festivala u Đurđevcu.

Riječ je o zabavljaču koji iza sebe ima cijeli niz duhovitih i zabavnih projekata i čije ime svakom Hrvatu, a i šire, stavlja osmijeh na lice.

Zuhra je do sada vodio, gostovao i glumio u više od deset hrvatskih serija i emisija, a u svom životopisu ima i šest filmova. Proslavio se ulogom bahatog dalmatinca Aljoše Kapulice u popularnoj Večernjoj školi. Ni jedan od medija mu nije stran, ali najviše se pojavljivao na televiziji u humorističnim serijama. Rado je komičar s istančanim smislom za humor, ali ga ponekad zasmeta kad ga ljudi ne mogu shvatiti ozbiljno.

Igrali ste se s nama na Facebooku, ‘lajkali’ i dijelili, a sada smo i izvukli dobitnike! Podsjetimo, dijelimo dva puta po jednu kartu, a osvojili su ih Ana Šostarec i Mario Bačić!

Ana i Mario, čestitamo! Svoje karte možete podići na ulazu prije predstave, uz predočenje osobne iskaznice! Uživajte na Zuhrinom nastupu!

čitam...