JEZERO ŠODERICA

Evo programa još jednog dugo očekivanog RockLive festivala, nema čega nema

Već tradicionalni, deveti po redu RockLive Festival, održat će se od 25. do 27. srpnja na jezeru Šoderica pored Koprivnice, a varaždinski bend Vrulja, pobjednici ovogodišnjeg HGF festivala i čak 6 DJ-a zaključili su ovogodišnji impresivan popis izvođača. 

15:32h
0

Dobra glazba i vrhunska atmosfera i ove nas godine očekuju na jednom od najpopularnijih domaćih festivala.

Već tradicionalni, deveti po redu RockLive festival, održat će se od 25. do 27. srpnja na jezeru Šoderica pored Koprivnice, a varaždinski bend Vrulja, pobjednici ovogodišnjeg HGF festivala i čak 6 DJ-a zaključili su ovogodišnji impresivan popis izvođača.

Ono što RockLive festival diže na višu razinu, svakako je velik broj izvođača koji se
svakoga dana mogu kititi ulogom headlinera. Listu od čak 19 izvođača predvode Vojko V, Kukus, Bad Copy, Pero Defformero, TBF i Đubrivo.

U petak 26. srpnja nastupaju: DJ Haktal, DJ Press, DJ Sprhno i DJ Zlee, dok će u subotu 27. srpnja party do jutarnjih sati održati DJ Kraundler i DJ Patrick Bones.

Naravno, na posebnoj Beach pozornici, sva tri dana festivala posjetitelje će zabavljati već poznati RockLive Radio.

U prodaji su festivalske ulaznice koje vrijede za sva 3 dana festivala, a mogu se kupiti putem sustava Entrio online na www.entrio.hr ili na Entrio prodajnim mjestima. Cijena ulaznice je 110 kuna.

Na dan festivala cijena će biti 130 kuna i moći će se kupiti na festivalskoj blagajni.
Također, dnevne ulaznice moći će se kupiti svakoga dana po cijeni od 80 kuna!

 

čitam...
Loading...