Evo tko je bio napijaniji, a tko najbrži vozač vikenda

0

Tri vozača zadržana su u policijskoj postaji do otrežnjenja. Uhićena su četiri vozača, a protiv dva vozača provedeni su žurni prekršajni postupci.

Koprivničko-križevačka policija tijekom prošlog vikenda zabilježila je i sankcionirala 89 prometnih prekršaja, od čega 22 zbog alkohola i 27 zbog brzine.

Tri vozača zadržana su u policijskoj postaji do otrežnjenja. Uhićena su četiri vozača, a protiv dva vozača provedeni su žurni prekršajni postupci, nakon kojih su odvedeni na izdržavanje izrečene zatvorske kazne.

Najpijaniji vozač bio je 38-godišnjak koji je na koprivničkoj Vinici zaustavljen u subotu u 23.25 sati. Utvrđeno je da upravlja automobilom pod utjecajem alkohola od 2,42 promila. Vozač je odmah isključen iz prometa.

- Oglas -

Najbrži vozač, pak, bio je 27-godišnjak kojeg je policija zaustavila u nedjelju u 9.50 sati u Vlaislavu. Automobilom je upravljao brzinom od 123 kilometara na sat, iako je tamo ograničenje od 60 kilometara na sat.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime