Hip Hop Weekend! u koprivničkom Domu mladih

07:48h
0

090925-hip-hop-m“Hip Hop Weekend!” dvodnevna je manifestacija u organizaciji Twirling kluba Koprivnica, koja će se održati 02. i 03. listopada 2009. u koprivničkom Domu mladih.


Započinje u petak u 18:00 sati sa hip hop i breakdance radionicama koje će voditi treneri zadarske grupe Floor shakers, koji djeluju tek godinu dana, ali su postigli značajne rezultate – osvajači su medalja na Kupu i Prvenstvu Hrvatske, nastupili su na svim zadarskim utakmicama Svjetskog rukometnog prvenstva, organizatori su «Hip Hop Minifesta» na kojem sudjeluje šezdesetak natjecatelja.

Po završetku radionica, u subotu u 20:00 sati održat će se revijalni dio u kojem će se uz Floor shakerse predstaviti i domaći plesni klubovi, kao što su «B-Boying», plesni studio «Jump», «Step’by’Step», i «Freestyle» plesna sekcija Twirling kluba Koprivnica.

Osim stjecanja novih plesnih umijeća, posjetitelji će moći uživati u kvalitetnoj hip hop / rap glazbi, od čega posebno izdvajamo nastup RHS Coolektiva, također u subotu, u 21:30 h.

Jedan od najzanimljivijih dijelova vikenda svakako su hip hop i breakdance battleovi, u kojima će zadrani odmjeriti snage s našim domaćim dečkima, spektakl koji počinje u subotu u 22:00 h, a na kraju programa vas sve pozivamo na veliki afterparty!

Cijena plesnih radionica je 30 kn po danu, a ulaz na revijalni dio, koncert i afterparty ne naplaćuje se.

čitam...