6.3 C
Koprivnica
Utorak, 23. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Male maškare najavile fašnik
M

Ne propustite

Vještice, anđeli, mišice, medicinske sestre i druge maske “okupirale” su jučer navečer na kostimiranom dječjem disku koprivnički Dom mladih.

Stotinjak maskiranih djevojčica i dječaka osnovnoškolaca starih između deset i 15 godina plesali su na aktualne hitove, birali najbolju masku, uživali u nastupu vršnjaka članova plesnih grupa i time otvorili manifestaciju “Koprivnički fašnik”. Organizatori Društvo naša djeca Koprivnica, koprivničko Dječje gradsko vijeće i Turistička zajednica grada najavili su da se tjedan maskiranja nastavlja izložbom crteža i maski „Koprivnički fašnik u dječjim očima“, koja će po prvi puta biti priređena u izlozima trgovina i lokala u središtu grada, a u utorak će maškare preuzeti upravljanje gradom. Za nedjelju 14. veljače je najavljena velika povorka dječjih maškara kroz grad te Dječji maskenbal u Domu mladih, na kojem će nastupiti Plesna skupina Društva naša djeca i Plesni studio Jump, vrtićki zborovi te učenici Osnovne glazbene škole ‘Fortunat Pintarić’. Najavljene su i zabavne igre za djecu te nagrade za najoriginalnije maske, najmlađu maškaru i najbrojniju maskiranu obitelj.Među maskiranima je bilo i mališana vrtićkog uzrasta. Foto: Marijan Sušenj

Foto: Marijan Sušenj– Velika fašenska povorka kreće u 14 sati s parkirališta pored Podravke do Zrinskog trga, nakon čega slijede izbor nadeblešeg kraflina i maskenbal za odrasle u Hotelu Podravina. Nedjeljni Dječji maskenbala u Domu mladih počinje u 16 sati i 30 minuta – najavila je Jadranka Lakuš, predsjednica Društva naša djeca te naglasila da je jučerašnji dječji disco početak projekta Party bez alkohola kojim se želi pokazati mladima da se mogu zabavljati i bez alkohola:

– Želimo ih naučiti i tome da se ne okupljaju u središnjem gradskom parku te na drugim neprimjerenim mjestima. Zato ćemo ovakva druženja u Domu mladih organizirati jednom mjesečno.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

USPJEŠNI MLADI

Članovi Judo kluba Koprivnica uspješni na još jednom natjecanju

Judo klub Koprivnica nastupio je u Pisarovini na 13. Međunarodnom judo turniru "Memorijal Damir Milatović". Natjecanje je okupilo preko 440...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×