7.4 C
Koprivnica
Utorak, 16. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Ovog vikenda moto skup na Šoderici
O

Ne propustite

090619-roosters-mU vremenu od 19. do 21. lipnja u auto-kampu na Šoderici održat će se moto skup, na kojem se očekuje dolazak oko 3 000 sudionika. Za dan 19. lipnja od 12 sati predviđen je dolazak sudionika s motociklima, a od 20 do 4 sata prigodni program i rock koncert.

Dana 20. lipnja od 15.30 sati predviđen je moto defile relacijom: Šoderica – Đelekovec – Koprivnica, I.Česmičkog – Kolodvorska – Križevačka ul. – Trg J.J.Strossmayera – A. Nemčića – Zrinski trg. Povratak na Šodericu planiran je od 16.45 sati relacijom: Zrinski trg – Trg Bana J.Jelačića – M.P.Miškine – Peteranska ceste – Peteranec – Šoderica.

Od 17.30 sati održavati će se moto igre na Šoderici te od 20 do 4 sata rock koncert i drugi programi.

U vrijeme održavanja skupa policijski službenici poduzimati će mjere na osiguranju predviđenih okupljanja i pojačano nadzirati prometovanje mopeda i motocikla u cilju zaprečavanja kršenje prometnih propisa. Policija je pozvala sudionike događanja da poštuju prometne propise i upute policijskih službenika u osiguranju.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Promet se odvija sporo

[FOTO/VIDEO] NESVAKIDAŠNJA NEZGODA Kamion je zapeo i zaustavio promet

Prije nekoliko trenutaka na cesti između Ferdinandovca i Đurđevca došlo je do nesvakidašnje nezgode. Naime, kako neslužbeno doznajemo, kamion je...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×