16.3 C
Koprivnica
Nedjelja, 4. lipnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Power yoga seminar u Koprivnici
P

Ne propustite

Power yoga seminar u organizaciji Kulturno umjetničkog centra Koprivnica i Plesnog studija Jump održat će se za sve zainteresirane vježbače u nedjelju, 14. prosinca u 15 sati u fitness dvorani na Gradskim bazenima Cerine. Seminar je namijenjen kako rekreativcima, onima koji bi voljeli upoznati nove načine vježbanja, tako i osobama koje nemaju iskustava s rekreativnim vježbanjem.

Efikasan stil joge jača mišiće i pospješuje znojenje, idealan je za brze rezultate u smislu vraćanja fleksibilnosti, pokretljivosti i povećanja kondicije. Power yoga potiče na postizanje ravnoteže između tijela i uma kroz zanimljiv i novi način vježbanja. Lada Kraljević, kao prva verificirana power yoga instruktorica u Hrvatskoj, koja je svoje znanje stekla u New Yorku, pridaje iznimnu važnost prilagođavanju pristupa sudionicima njenih satovima. Satovi su prilagođeni dobi, razini i mogućnostima vježbača.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

moda s ulice

Kakva bombica, plavuša s genijalnom afro frizurom i vrtoglavim peticama oduzima dah

Ugodno i toplo vrijeme ovog vikenda išlo je na ruku svim koji su posjetili Križevačko veliko spravišče. Ulice su preplavili...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti