13.4 C
Koprivnica
Nedjelja, 25. veljače 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Projekt Izazovi roditeljstva u Knjižnici
P

Ne propustite

Predavanje na temu Roditelji kao partneri pri učenju djece, održano je 6. travnja, u Knjižnici Fran Galović u Koprivnici.

Namijenjeno je roditeljima i svima koji skrbe o djeci, a predavanje je održala učiteljica Natalija Sočev.

Roditeljima su date neke od smjernica za stvaranje doma kao dobrog mjesta za učenje te su prezentirani načini na koje roditelji mogu sudjelovanjem u školovanju djeteta doprinijeti dječjem uspjehu i samopouzdanju.

Neki od načina su ohrabrivanje djece i davanje priznanja za ono što dobro radi, ograničeno gledanje televizije, ne pretjerivanje s izvannastavnim aktivnostima te puno razgovora.

Predavanje je održano u okviru projekta Izazovi roditeljstva koji u partnerstvu provode koprivnička podružnica Udruge roditelja Korak po korak, Obiteljski centar i Knjižnica Fran Galović.

Projekt se nastavlja 29. travnja u 19. sati predavanjem na temu Tjelesno kažnjavanje – ne nikako.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Osvojili 1200 dolara

FOTO/VIDEO Zoran i Valentino u jednom danu razvili aplikaciju za razdvajanje otpada: Spavali smo tri sata, a koristili smo i umjetnu inteligenciju

U siječnju je koprivnički Enter bio mjesto zanimljivog okupljanja za sve ljubitelje tehnologije, programiranja i kreativnih ideja. Tamo je...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×