Uz otkazani koprivnički koncert: Majke ili cajke?

16:36h
0
majke

Nakon rasprodane ljetne turneje, brojnih pohvala i publike i kritike te ogromnog interesa, kultna hrvatska rock grupa Majke nastavila je svoje koncertne aktivnosti. U nepuna dva mjeseca novi je album Majki postao najslušaniji i najprodavaniji na hrvatskom tržištu. Album sadrži 21 pjesmu s najvećim hitovima kao što su: ‘A ti još plačeš’, ‘Vrijeme je da se krene’, ‘Mene ne zanima’ i brojne druge. U petak su ‘Majke Unplugged’ gostovali u Varaždinu, gdje su naišli na velik odaziv publike u Sportskoj dvorani Graberje. Prema informacijama koje dolaze iz Varaždina, frontman Bare bio je u vrlo dobroj formi, ostatak banda profesionalno je odradio svoje, i brojna je publika imala razloga za uživanje u vrhunskom glazbenom događaju.
Koncert Majki bio je za subotu najavljen i u Koprivnici, trebao se održati u Sportskoj dvorani Srednje škole. Međutim, tijekom jutra u lokalnom radijskom eteru pojavila se informacija kako je koncert otkazan, u pitanju je navodno premali broj ulaznica koje su prodane u pretprodaji. Šteta, jer će ljubitelji kvalitetne glazbe, a to ne moraju biti isključivo poklonici rocka, ostati zakinuti za jedan dobar i zanimljiv koncert.
– Da se zovu ‘cajke’, a ne Majke, sigurno bi bilo drugačije – rekao nam je u subotu jedan od Koprivničanaca koji su kupili ulaznicu u pretprodaji.
Za utjehu ostaje informacija da će novac biti vraćen kupcima ulaznica za nesuđeni koncert. Nismo uspjeli doznati koliko je ulaznica otišlo u pretprodaji, no Majkama to očito nije bilo dovoljno za pokrivanje svih troškova koncerta u Koprivnici…
Foto: www.myspace.com/rockmajke