12.1 C
Koprivnica
Subota, 24. veljače 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

“ej ovdje sam s tarom i stipom. Smiješni su…”
"

Ne propustite

Uskršnji post

U petak ustvari nisam postio. da vam priznam i znam to je grijeh. i ono malo teži. ujutro sam se probudio, loše volje nema moje kave. a bio sam gladan. mislio sam ma ko bu znal. bam sendvič. za ručak sam imal ribu. i kao nisam ništ do sad jel.
ali znam ko je znal. onaj gore. ali onda opet subota. bam post. opet. -.- i onda USKRS šunka za doručak, pa za užinu, pa za ručak, pa ono prije večere. pa za večeru, pa za ono poslije večere. i tako do beskonačno. šunka, sir, šunka sir, jaje, šunka, sir, jaje. onak dosttaaaaaa
uskrsni ponedjeljak. hm pošto je tak lijep dan. očekujmo za ručak šunku? ne, ne,ne danas će biti roštilj. R O Š T I LJ! konačno meso. mislim. i šunka je meso. ali ono znaš. kužiš. lijepo.
mislim da sam se lijepo proveo ovaj vikend u kc. mislim da sam natovario kilu dvije 😀

Pogled

Jel vam se kad dogodilo da šećete trgom, ulicom sve jedno i.. vidiš neki par. ma niti ne treba biti par. i pogledaš u nju/njega i on te pogleda onim pogledom “pomozi mi”. danas mi se to dogodilo. što? zašto baš mene? možda neka poruka od Ovoga gore? možda on meni to kaže da sebi moram pomoći ili ako razmišljamo na ateističan način; da dok vidim taj pogled nešto poduzmem. ali..

kako?

dok se vozim u tramvaju, busu svejedno inače stojim. dobro ajde ponekad i sjedenem jel nije to zabranjeno. i danas ja idem jedinicom od trga i sve do borongaja. reko ajde: stajat ću. i inače ovo ne volim da dok meni neko radi, ali ja to stalno radim i samog mene smeta.
ženska je uzela mob: 1 primljena poruka
“Ej ovdje sam s tarom i stipom. smiješni su. jel ti…”
daljenisam pročital. dosta kićo.
al opet pogleddolje i nekaj je pisala ali uspel pročitat. oprosti ženo kaj sam ti čital sms.
neću više .

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nema joj ravne

FOTO Iva Gerić je kasno počela s hrvanjem, a danas je najbolja sportašica i reprezentativka: Bez teških trenutaka nema ni napretka

Iva Gerić, hrvačica Hrvačkog kluba Ludbreg i Hrvatske hrvačke reprezentacije, ponijela je titulu najsportašice grada Ludbrega u 2023. godini. Ova...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×