12.1 C
Koprivnica
Četvrtak, 13. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

MOJA VIZIJA DOGAĐAJA:VIŠNJIĆ&RUPIĆ
M

Ne propustite

Znate li što su to sponzoruše?
Isprobanu šemu iskoristila je gospođica Mirela uhvativši Gorana  u pijanom stanju.
Dakle ,ova poznata sponzoruša već je duže vremena smišljala kako u životu ne raditi ništa i dobro živjeti.Smislila je fenomenalan plan da ostatak svojeg života provede lagodno.Budući da joj je Goran
prijatelj iz školskih dana nije joj bio problem kako mu prići.Čekala je taj trenutak danima,ali kako biti
sigurna da će joj plan uspijeti?Da nebi bilo promašaja stavila je u svoju torbicu drogu za silovanje i epruvetu u koju će pospremiti corpus delikt.Piće po piće i Goran se nije mogao oduprijeti izazovnoj spermuši ne znajući da je iza lijepog lica sam vrag došao napraviti račun.Što je više pio bila mu je sve ljepša i poželjnjija.Stigao je i trenutak istine,dali su se na posao no Goran je u međuvremenu zaspao pun droge i pića.Mirela se nije dala smesti nego mu je sa svojim iskusnim rukama i ustima isisala zadnji mililitar spermića iz  njegovih jaja.Sve je njih lijepo pospremila na sigurno i čekala plodne dane.
Hvala bogu ,zahvaljujući tome rodila se prekrasna mala djevojčica koja će svojoj jadnoj majci omogućiti da savki mjesec dobije 9.000,00 Hrvatskih kunića,a možda čak i pošalje koji dolar.
Sad će Mirela sa četiri banke konačno završiti i faks,a možda i doktorat.Ona je postala pravi uzor djevojkama  u domovini kako uspijeti u životu.
Goran je priznao i bez DNK testiranja plaća alimentaciju no brižne feministkinje i novinarke odlućile su pucat na njega ih svih oružja,samo zato jer neće davati izjave iz kojih bi opet izvadile iz konteksta samo one riječi koje im odgovaraju.
Za kraj ,poznata Šekspirova rečenica:O Mirela,zašto si Mirela?

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Simbolične kazne

Poznati detalji sukoba na benzinskoj u Koprivnici, dečko s Lenišća zakačio se s dva Brazilca, evo zašto…

Bilo je dosta napeto u "gluho" doba noći u listopadu na benzinskoj postaji u Kolodvorskoj u Koprivnici. Naime, oko...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×