21.8 C
Koprivnica
Subota, 3. lipnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

VAGINOPLASTIKA
V

Ne propustite

Bože dragi što smo skrivili??!!!
Molimo poštedi nas od sveg zla pa tako i od vlatke i dikana,simone i ante,ive sanadera i političara,modnih maćaka i ostalih pedera,televizije poput rtl i nove koji velićaju iste(imena im svima pišem malim slovima jer velika nisu zaslužili)
Što nam se to događa?Svakodnevno bombardiranje s idiotarijama spržit će nam mozak!
Nema šanse da upališ televizor ili prolistaš novine a da ne vidiš neke od ovih faca.ivicu i politićare moram trpit ,ali ove ostalu više nemrem progutat!
Od svega toga hvata me strašna depresija i jedva ćekam da prođe zima pa da što manje gledam televizor i čitam novine.Novinari su izgubili sve kriterije pa su im glavna vijest simonino međunožje ili tumor bandićeva psa,a ljudi umiru na sve srane!!!???
rtl talevizija nas izgleda hoće sve pretvoriti u pedere pa nas svakodnevno hrani s gomilom glupostima te ima pravu invaziju homoseksualaca u svojem programu.
Na novatv pak svakodnevno možemo pratit novosti o retardiranom bračnom paru što je prevazišlo sve granice.Ćini se da su i novinari završili svoje fakultete uz pomoć mita jer ako je ovo što rade vrhunac u njihovom poslu,jadna im majka koja ih je školovala!
 Nije mi niti jasno tko kupuje ta sranja,pa svaki dan jedno te isto?!
Izgleda da pali ona stara-daj narodu kruha i igara(zabave)paćeš imat mir.
Vjerovatno nam uz sve muke koje trenutno prolazi narod u Hrvatskoj odgovaraju ovakva sranja da nam skrenu pažnju sa svakodnevnice.
Na ispraćaju stare 2008 godine svi narodnjaćki klubovi u mojem gradu bili su puni tak da Hrvatsku imamo ,ali sa kulturom smo još uvijek na balkanu.
DA ,zaboravil sam i za vrhunac Hrvatske sprdaćine,a to je nives d. koja jasno porućuje Hrvatskim djevojkama kako da uspiju-budite drolje i uspjet ćete u životu!Prije nego se udala za dinu gledao sam je preko satelita na nekoj srpskoj tv i mogu vam reći da joj ekavica ide odlićno.Nakon što su je pokarale rukometne,košarkaške,vaterpolo i nogometne ekipe nives je odlućila posjetiti poznatog beogradskog plastićara kojemu je specijalnost vaginoplastika.Kod njega je valjda bila i seve,ali na guzoplastici.I onda su nives smanjili ozonsku rupu i sad se ona sjetila pisat romane.Dobro joj ide.Uz to što više nama picu preklapaću sad je postala i intelektualka i pravi uzor Hrvaticama kao što kaže crkvena sramota don kanću….
Bože , brani nas od zla ! ! !

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

treća nl sjever

Križevčani rasturili Viroviticu i zasluženo slave naslov, Virovci ispali u šokantnoj završnici, Ludbreg im pobjegao za bod

Ludom završnicom okončana je još jedna sezone u Trećoj NL Sjever. Uoči zadnjih 90 minuta otvoreno je bilo pitanje...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti