15.4 C
Koprivnica
Utorak, 21. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

VAGINOPLASTIKA
V

Ne propustite

Bože dragi što smo skrivili??!!!
Molimo poštedi nas od sveg zla pa tako i od vlatke i dikana,simone i ante,ive sanadera i političara,modnih maćaka i ostalih pedera,televizije poput rtl i nove koji velićaju iste(imena im svima pišem malim slovima jer velika nisu zaslužili)
Što nam se to događa?Svakodnevno bombardiranje s idiotarijama spržit će nam mozak!
Nema šanse da upališ televizor ili prolistaš novine a da ne vidiš neke od ovih faca.ivicu i politićare moram trpit ,ali ove ostalu više nemrem progutat!
Od svega toga hvata me strašna depresija i jedva ćekam da prođe zima pa da što manje gledam televizor i čitam novine.Novinari su izgubili sve kriterije pa su im glavna vijest simonino međunožje ili tumor bandićeva psa,a ljudi umiru na sve srane!!!???
rtl talevizija nas izgleda hoće sve pretvoriti u pedere pa nas svakodnevno hrani s gomilom glupostima te ima pravu invaziju homoseksualaca u svojem programu.
Na novatv pak svakodnevno možemo pratit novosti o retardiranom bračnom paru što je prevazišlo sve granice.Ćini se da su i novinari završili svoje fakultete uz pomoć mita jer ako je ovo što rade vrhunac u njihovom poslu,jadna im majka koja ih je školovala!
 Nije mi niti jasno tko kupuje ta sranja,pa svaki dan jedno te isto?!
Izgleda da pali ona stara-daj narodu kruha i igara(zabave)paćeš imat mir.
Vjerovatno nam uz sve muke koje trenutno prolazi narod u Hrvatskoj odgovaraju ovakva sranja da nam skrenu pažnju sa svakodnevnice.
Na ispraćaju stare 2008 godine svi narodnjaćki klubovi u mojem gradu bili su puni tak da Hrvatsku imamo ,ali sa kulturom smo još uvijek na balkanu.
DA ,zaboravil sam i za vrhunac Hrvatske sprdaćine,a to je nives d. koja jasno porućuje Hrvatskim djevojkama kako da uspiju-budite drolje i uspjet ćete u životu!Prije nego se udala za dinu gledao sam je preko satelita na nekoj srpskoj tv i mogu vam reći da joj ekavica ide odlićno.Nakon što su je pokarale rukometne,košarkaške,vaterpolo i nogometne ekipe nives je odlućila posjetiti poznatog beogradskog plastićara kojemu je specijalnost vaginoplastika.Kod njega je valjda bila i seve,ali na guzoplastici.I onda su nives smanjili ozonsku rupu i sad se ona sjetila pisat romane.Dobro joj ide.Uz to što više nama picu preklapaću sad je postala i intelektualka i pravi uzor Hrvaticama kao što kaže crkvena sramota don kanću….
Bože , brani nas od zla ! ! !

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Prelijepa djevojka zaraznog osmijeha odlično isfurala legendarni predmet koji će biti hit ovog ljeta

Zaraznim osmijehom ova nas je prelijepa djevojka koja je prošetala koprivničkim trgom jednostavno "kupila". I ne samo time, odjevni...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×