12.1 C
Koprivnica
Srijeda, 12. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

‘Vodeni Božić’ na koprivničkim bazenima
'

Ne propustite

U nedjelju, 21. prosinca u 10 sati bit će otvoren ‘Vodeni Božić’ na koprivničkim Gradskim bazenima Cerine. Riječ je o igrama sportsko-zabavnog karaktera koje su namijenjene djeci, a provodi ga tim koji se sastoji od stručnih animatora-kineziologa.

Za poluplivače igre se provode u rekreacijskom bazenu. Natjecateljski dio sadrži plivanje sa daskicama, košarku, natjecanje sa obručima,  natjecanja sa luftićima te plivanje s loptama. Djeci poluplivačima namijenjene su i igre ribarska mreža, graničar, lovice i picigin. Za plivače natjecanje se provodi u plivačkom bazenu, a sadrži natjecanja u plivanju (kraul, prsno, leđno i delfin), štefetno plivanje, natjecanja u čamcima te natjecanja na luftićima.

Zbog velikog interesa (prijavljeno je 300 djece) igre su podijeljene u dvije grupe, a održavat će se od 21. do 23. prosinca. Prva grupa (1999., 2000.,2001. i 2002. godište) natjecat će se od 10 do 12 sati, a druga grupa (1994., 1996., 1997., 1998.) imat će termin od 12 do 14 sati.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Simbolične kazne

Poznati detalji sukoba na benzinskoj u Koprivnici, dečko s Lenišća zakačio se s dva Brazilca, evo zašto…

Bilo je dosta napeto u "gluho" doba noći u listopadu na benzinskoj postaji u Kolodvorskoj u Koprivnici. Naime, oko...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×