Ćiro: Slaven Belupo bit će prvak

11:45h
0
iro velika

Ćiro u HollywooduMiroslav Ćiro Blažević istaknuo je kako je Slaven Belupo predodređen da bude prvak Hrvatske ove sezone. Izjavio je to na tribini pod nazivom 50 minuta BEZ CENZURE održanoj u klubu Hollywood, koju je organizirao Gradski odbor Mladeži Hrvatske demokratske zajednice Koprivnica.

– Krajnje je vrijeme da se prekine dominacija Dinama i Hajduka, a smatram da Slaven Belupo to može učiniti. Postupno je rastao i razvijao se te je sada spreman za preuzimanje naslova, rekao je Ćiro i napomenuo da biti trener nije zanimanje već avantura.

Kako se tribina odvijala pod temom nogomet je strast, ali ne jedina, trener svih trenera i najstariji trener na svijetu odgovarao je na pitanja vezana uz nogomet, osobni život i političke angažmane. U svom stilu domišljato je otkrivao zanimljive detalje svoga života pa su se prisutni dobro zabavili. Spomenuo je kako najveću strast za nogometom budi pogodak, a najboljim nogometašima smatra Zvonimira Bobana, izuzetno cijeni Alena Bokšića, dok bez Davora Šukera ne bi bilo golova.

Osim članova Mladeži HDZ-a, potpredsjednika Vlade Damira Polančeca, predsjednika županijskog i gradskog odbora stranke Stjepana Milinkovića i Damira Felaka, tribini je prisustvovalo vodstvo Slaven Belupa rukometašice Podravke Vegete i vodstvo tog kluba.

Gradski odbor Mladeži Hrvatske demokratske zajednice Koprivnica nastavit će s organizacijom otvorenih tribina u Koprivnici, a sljedeća će se održati za 30 dana.