17.1 C
Koprivnica
Srijeda, 19. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Facebook grupa ONA // Koprivničanke si on line pomažu u raznim situacijama, pa i u traženju dečka
F

Ne propustite

Na nezaobilaznom Facebooku, prije nekoliko je mjeseci oformljena grupa nazvana ONA u kojoj se, pogađate, okupljaju žene, a do sada broji već 2688 članica, koje su velikom većinom iz Koprivnice i okolice.

Grupa iz dana u dan ruši sve stereotipe o neterpeljivosti i ljubomori među ženskim rodom, jer je njen prvi i osnovni cilj pomoć ženama u svakodnevnim situacijama.

Tako svakoga dana tamo osvanu pitanja Koprivničanki poput nedavno postavljenih: ‘U kojoj je banci najbolje otvoriti žiro račun? Koja je najpovoljnija ili su sve tu negdje pa mi je svejedno? Pomoć! Gdje u Kc mogu kupiti dioptrijske sunčane naočale? Koja optičarska radnja?’ Tu su i pitanja koja se tiču nezaobilazne ženske teme – odjeće, poput: ‘Cure, gdje ima smeđih ili krem običnih tajica u Kc? 🙂 Gdje ima u Kc za kupiti jeftine japanke? Cure, kaj mislite o ljetnim čizmicama, nosi ih koja? Vidjela sam samo 2 cure u Kc da ih nose.

Ima i vremenskih upita: ‘Cure, jel koja išla na šotku probat kakva je voda ? Mislim, dal je za kupanje ili još nije? Tu su i pitanja što gledati, kojem doktoru ići: ‘Neka dobra komedija? 🙂 Mi može bilo tko preporučit stomatologa da je stavrnoo dobar/dobra? Evo ja sa svojom nikako na zelenu granu pa bi se prebacila’. Kakvo god pitanje se pojavilo, uvijek dobije 10 do 20 odgovora i članice grupe se zaista portude odgovoriti na upit i pomoći onoj koja ga je postavila.

Nedavno je osvanulo i pitanje koje je zainteresiralo i druge članice grupe, a glasi: ‘E cure, di ima za kupit crnog, visokog, zgodnog, plavookog momka? Pitam onak da ne hodam bezveze po gradu sutra, u stisci sam s vremenom’. Odgovori su bili svakojaki, a uglavnom su glasili na ebayu ili u Tunisu.

Ticala se pitanja odjeće, kozmetike, poklona, razmjene knjiga, preporuka, frizura, Koprivničanke se uvijek potrude detaljno odgovoriti na pitanja i opisati svoja iskustva. Govori se o povoljnim trgovinama, modernoj odjeći, kozmetici koja pomaže u raznim situacijama, preporučuju se doktori, banke, apartmani na moru, poklanjanju kućni ljubimci.

Žene ovdje na veliko pomažu ženama, a sve češće i međusobno preprodaju stvari poput cipela, haljinica, kremica, stvari za djecu.

Čak se i organiziraju zajednička druženja, primjerice majki i djece, a i sklapaju prijateljstva.

No, jedno je pitanje ipak ostalo bez rješenja i odgovora, a glasilo je: ‘Cure jel znate negdje u kc za neki posao,sad preko ljeta, samo da nije konobarenje?’.

Grupa se nalazi na adresi: https://www.facebook.com/groups/297146713658436/?fref=ts

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Budite oprezni

Ovo su tri znaka na vašem tijelu koja mogu ukazivati na visok kolesterol, prepoznajte ih na vrijeme

Praćenje razine kolesterola može biti jednostavan način za procjenu jedete li pravilno ili imate li dovoljno tjelesne aktivnosti. Ipak,...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×