prva hnl

Farmaceuti bez Vidovića i Šarlije u nedjelju putuju kod Gorice, vraćaju se Menalo i Međimorec

S druge strane, Gorica u posljednje vrijeme igra poprilično dobro, u formi im je lijevi krilni Lovrić na kojeg će obrana Slavena morati dobro pripaziti. 

09:30h
0
Foto: Ivan Balija
Hoćemo li gledati iste scene? // Foto: Ivan Balija

Nogometaši Slaven Belupa u nedjelju će gostovati kod Gorice u sklopu 29. kola Hrvatski Telekom Prve lige, pišu službene stranice kluba.

Trenera Ivicu Sertića i njegove igrače čeka teško gostovanje kod šestoplasirane momčadi prvenstva. U dosadašnje tri utakmice u aktualnoj sezoni koprivnička je momčad u Koprivnici upisala poraz rezultatom 0-1 i pobjedu rezultatom 2-0. Strijelci su bili Krstanović i Puclin. U utakmici na početku sezone igranoj u Gorici rezultat je bio 3-3, a za Slaven je jednom zabio Jelić i dva puta Mendy.

U nadolazećem susretu Sertić neće moći računati na kartonirane Šarliju i Vidovića, dok se nakon odrađene kazne kartona u kadar vraćaju Međimorec i Menalo.

Posljednju pobjedu Farmaceuti su ostvarili upravo protiv Gorice na svom terenu. S druge strane, Gorica u posljednje vrijeme igra poprilično dobro, u formi im je lijevi krilni Lovrić na kojeg će obrana Slavena morati dobro pripaziti.

Pravdu u susretu Gorice i Slaven Belupa ove će nedjelje dijelit će Mario Zebec iz Cestice, pomoćnici će mu biti Ivica Modrić iz Zagreba i Kristijan Novosel iz Valpova, dok će četvrti sudac utakmice biti Zdenko Lovrić iz Đakova. Tihomir Čalić iz Marčana bit će delegat utakmice, a Šime Vukić iz Rijeke kontrolor.

Utakmica u Gorici igrat će se s početkom u 16.30 sati.

čitam...
Loading...