Farmaceuti stigli u Antalyju

22:49h
0
kremlin

090131-kremlin-mIgrači Slavena Belupa stigli su u subotu na večer nakon cjelodnevnog putovanja u Antalyju, gdje će provesti sljedeća dva tjedna zimskih priprema. Ovo su treće pripreme Farmaceuta u Turskoj, a u prijašnja dva navrata ostvarivali su plasman u Kup Uefe nakon što su dio zimskog pripremnog razdoblja proveli u Antalyji.

Koprivnička ekipa u Tursku je doputovala zrakoplovom koji je poletio iz Graza, sletio i pokupio putnike u Beču, i zatim stigao u Antalyju u večernjim satima. Kamerunac Nicolas Nynkeu imao je problema s vizom, pa se sa slovenske granice morao vratiti u Koprivnicu te će se momčadi priklkjučiti tijekom nedjelje.

Poldrugač i društvo smjestili su se u hotelu Kremlin Palace, koji je građen po uzoru na čuveni moskovski Crveni trg. Hotel je pun sportskih ekipa i poslovnih ljudi, a između ostalih tu je i splitski Hajduk. Trener Mile Petković održat će prvi trening u nedjelju prije podne na jednom od hotelskih igrališta koja će sljedeća dva tjedna biti na raspolaganju Farmaceutima. Prva provjera u Turskoj bit će s poljskim Gliwicama u ponedjeljak s početkom u 16 sati po hrvatskom vremenu.