transfer u zadnji čas

Ferdinandovac dogovorio Begovića, veznjaka s prvoligaškim iskustvom, za sami napad na vrh lige

Ferdinandovac bi u idućih dvadesetak dana trebao odigrati pet utakmica. 

21:01h
0
Ilustracija // Foto: Jurica Karan

Prijelazni rok još je otvoren za one igrače koji imaju slobodne papire, kojima je klub dao istupnicu, a takvih nema puno. One bolje klubovi zadrže još prije pa na njima grade momčad za nadolazeću sezonu.

Do turbulencija je došlo u pitomačkom četvrtoligašu gdje je još i prije poraza od u Čazmi (4-1) papire uzeo Ivan Begović (34), njihov dugogodišnji veznjak koji ima iskustvo igranja u Prvoj i Drugoj HNL. Između ostalog igrao je za Varteks i Hrvatski Dragovoljac u Prvoj HNL za koje ima više od 30 nastupa.

Priliku dovesti Begovića iskoristio je Ferdinandovac kojem ovaj veznjak dolazi usred sezone, a bit će dodatna snaga u izazovima koji slijede. Naime, Ferdinandovac još mora odigrati finale županijskog Kupa, dok u pretkolu državnog Kupa igra protiv Ivančice na svom terenu. Kad se tu uključi i prvenstvo, Ferdinandovac bi u idućih dvadesetak dana trebao odigrati pet utakmica.

S druge strane, u Ferdinandovcu je momčad popunjena, naročito u veznom redu, i Begović će se borbenošću i kvalitetom morati izboriti za mjesto u prvih 11.

Ivan Begović // Foto: Jurica Karan