četvrta hnl

Ferdinandovac uskoro počinje s treninzima, poznati i protivnici u pripremnim utakmicama

Vodstvo lige objavilo je kako će prvenstvo početi 6. ili 13. ožujka, ovisno o epidemiološkoj situaciji, a u Ferdinandovcu se spremaju na ovaj raniji datum zbog zaostalog susreta s koprivničkom Tehnikom koji je jesenas odgođen kad se pojavio koronavirus u oba kluba. 

18:00h
0
Foto: FOTO Begović
Foto: FOTO Begović

Nogometaši Ferdinandovca krajem mjeseca krenut će s novim ciklusom priprema. One hladnije, zimske pripreme spremat će ih za nove proljetne izazove u koje kreću s drugog mjesta prvenstvene tablice Četvrte HNL. Početak priprema zakazan je za nedjelju 31. siječnja.


Vodstvo lige objavilo je kako će prvenstvo početi 6. ili 13. ožujka, ovisno o epidemiološkoj situaciji, a u Ferdinandovcu se spremaju na ovaj raniji datum jer bi se tad trebao odigrati zaostali susret s koprivničkom Tehnikom koji je jesenas odgođen kad se pojavio koronavirus u oba kluba.

Značajnih promjena na igračkom planu neće biti, a u rubrici dolazaka također još nema nikakvih imena. Ferdinandovac ima namjeru boriti se za sam vrh lige, a u tom slučaju potrebna su provjerena, kvalitetna imena do kojih je teže doći u ovom zimskom prijelaznom roku kad klubovi nisu dužni pustiti svoje igrače.

U pripremnom periodu odigrat će nekoliko pripremnih utakmica, protivnici će biti Virovitica, Bjelovar, legradski Graničar, Graničar iz Bušetine i Drava iz Podravskih Sesveta.

čitam...