13.5 C
Koprivnica
Nedjelja, 14. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Filip Leo Kovačić će u Bruxellesu predstavljati svoje preporuke politike
F

Ne propustite

Predstavnici Srednje škole Koprivnica ponovno putuju u Bruxelles. Podsjetimo, po prvi put od pridruživanja, na projektu Your Europe, your say u organizaciji Ekonomskog i socijalnog odbora EU u Bruxellesu održanom od 26. do 28. ožujka 2014. Hrvatsku je predstavila ekipa iz koprivničke Srednje škole.

Naši su srednjoškolci sudjelovali u projektu između 84 učenika iz 28 europskih zemalja, koji su bili u pratnji svojih 30-tak nastavnika, a naš tim su činili Leo Filip Kovačić, Damjan Srša te Monika Šajatović – 3. razred (farmaceutski tehničari) s mentoricom Tatjanom Kolarić, prof.

– Naš tim se pokazao vrlo uspješnim pa smo dobili poziv da dođemo ponovo 9. i 10. srpnja 2014. u Bruxelles na svečanu 500-tu sjednicu Europskog ekonomskog i socijalnog vijeća. Na toj sjednici će samo pet najboljih učenika iz cijele Europske unije prezentirati svojih pet prijedloga (preporuka) politika koje su ocijenjene najboljima – ističe Ksenija Ostriž, ravnateljica Srednje škole.

Na prezentaciju svoje preporuke politike, Inicijativa o jednakim mogućnostima za sve, putuje Filip Leo Kovačić (prvi slijeva na fotografiji) i mentorica Tatjana Kolarić, prof. 9. i 10. srpnja.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Detalj s prometnica

DALA JE SVOJE Škodo moja, proizvodnje češke, krenem s tobom a vratim se pješke!

"Škodo moja, proizvodnje češke, krenem s tobom a vratim se pješke", napisao je jedan pratitelj facebook stranice Uživo sa...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×