19.3 C
Koprivnica
Utorak, 25. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Filip Verčević i Valentina Belušić zlatni u Češkoj
F

Ne propustite

Šestorica hrvača i jedan hrvačica Podravke nastupili su proteklog vikenda pod vodstvom trenera Renata Begovića i Darka Frankola na vrlo jakom i brojnom Međunarodnom turniru Lidice Sokol kup 2013. u Češkoj.

Na turniru je sudjelovalo 350 natjecatelja iz devet zemalja (Češka, Poljska, Austrija, Belgija, Danska, Slovačka, Mađarska, Njemačka i Hrvatska).

Natjecanje je održano u grčko-rimskom načinu, osim djevojčica koje su se natjecale u slobodnom načinu hrvanja.

Filip Verčević pokazao je još jednom da HK Podravka ima jako dobar podmladak. U kategoriji do 32 kg sa četiri vrlo dobre pobjede protiv jakih protivnika osvojio je prvo mjesto.

Valentina Belušić na pobjedničkom postolju u Češkoj // Foto: HK PodravkaZlatnu medalju osvojila je i Valentina Belušić u kategoriji djevojčica do 50 kg. Ovim natjecanjem postala je daleko najbolja natjecateljica Podravke, iza sebe ima naslov hrvatske prvakinje, a već dva puta ove godine osvajala je prva mjesta.

Treće mjesto osvojili su Fran Jakopanec u kategoriji do 27 kg te Fran Arnaut Bedeković u kategoriji do 37 kg.

U uzrastu kadeta vrlo vrijedno treće mjesto zauzeo je Stefan Ostoić u kategoriji do 52 kg.

Nažalost, Luka Zobec u kategoriji do 35 kg i Domagoj Džanko u kategoriji do 47 kg ostali su bez medalja i osvojili peto mjesto, ali su pružili vrlo dobre i napete borbe te im je bronca pobjegla za dlaku.

U klubu su s obzirom na daleko i naporno putovanje i jaku konkurenciju zadovoljni nastupima i rezultatima svojih članova na turniru u Češkoj.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

prigoda

[IMENDANI] Doroteja i Eleonora, a njima se pridružio i Vilim, danas slave imendan

Doroteja, Eleonora i Vilim, današnji slavljenici! Doroteja je dinamična, odana, razborita, opuštena, tajnovita, ekspresivna, jasna i aktualna. Eleonora je energična, lojalna,...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×