19.9 C
Koprivnica
Subota, 15. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Poticaji

Financijskim potporama za mlade obitelji nastoji se potaknuti doseljavanje na područje općine Koprivnički Ivanec
F

Glavna svrha poticaja je pružiti financijsku pomoć mladim obiteljima koje imaju namjeru doseliti na područje općine Koprivnički Ivanec, te ih na taj način motivirati na doseljavanje na područje općine.

Ne propustite

Ovih su dana stanovnicima s područja općine Koprivnički Ivanec isplaćeni poticaji za kupnju i uređenje nekretnina. Četvero žitelja do 45 godina starosti moglo je računati na potporu od 20.000 kuna. Trima je isplaćen poticaj za kupnju nekretnina, dok je jednoj osobi za uređenje postojeće nekretnine jer su zadovoljili uvjete Javnog natječaja za dodjelu poticaja koji je bio raspisan 14. travnja.

Glavna svrha poticaja je pružiti financijsku pomoć mladim obiteljima koje imaju namjeru doseliti na područje općine Koprivnički Ivanec, te ih na taj način motivirati na doseljavanje na područje općine, ali i pružiti financijsku pomoć stanovnicima koji namjeravaju ostati i zasnovati svoje obitelji na području općine.

Foto: Općina Koprivnički Ivanec
Foto: Općina Koprivnički Ivanec
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Vidovo u Pitomači

FOTO/VIDEO Matija Cvek svojim zaraznim hitovima pokazao zašto rasprodaje koncerte po Hrvatskoj

Matija Cvek, jedan od trenutno najpopularnijih izvođača na hrvatskoj estradi, uveličao je proslavu Dana općine u Pitomači. Cvek ne silazi...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×