novčano kažnjeni

Fino se ‘nacvrcao’ pa sjeo za volan i vozikao se Virjem, drugi, pak, ‘plovio’ Koprivnicom iako nikad nije položio ispit, izvedeni su pred suca

Jedan je prošao dobro, drugi baš i ne

09:06h
0
Općinski i Županijski sud, Palača pravde
Ilustracija // Foto: Mario Kos

Na Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Koprivnici jučer su imali posla s dvojicom neodgovornih vozača, koji su zgriješili tijekom utorka. Ustvari, za jednog od njih teško je reći da je vozač, jer nikada nije položio vozački ispit.

No to ga, očito, nije smetalo da uzme volan u ruke i vozika se Koprivnicom. Riječ je o 20-godišnjaku, koji je automatski isključen iz prometa, no na sudu i nije pošao tako loše, jer je novčano kažnjen s 1000 kuna.

Drugi slučaj vezan je uz nešto starijeg vozača, koji ima vozačku, ali je vozio prilično ‘nacvrcan’. Njemu su 54 godine i zaustavljen je u prometu u Virju u večernjim satima utorka. I njega je policija automatski isključila iz prometa, a nakon što je prenoćio u stanici odveden je pred suca.

Tamo je kažnjen s 10.180 kuna i zabranom upravljanja motornim vozilima B kategorije na tri mjeseca. Dakle, za razliku od njega, mladić bez vozačke dobro je i prošao.

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW