20.2 C
Koprivnica
Subota, 18. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
PROMJENA STATUTA

Folkloraši Koprivničkog Ivanca na izbornoj skupštini izabrali novu-staru predsjednicu Gordanu Horvat
F

Prihvaćena su iznesena izvješća te doneseni planovi za iduću godinu.

Ne propustite

Društvo izvornog folklora Koprivnički Ivanec održalo je izbornu skupštinu. Izglasana je promjena statuta te izabrano vodstvo društva za sljedeće četiri godine. Upravo odbor odsad će imati pet članova umjesto 11.

Gordana Horvat izabrana je za novu-staru predsjednicu, dok je potpredsjednica Ana Miotić, tajnica Doroteja Prlok, blagajnik Siniša Bartolović, a evidentičarka Renata Kotur Jakupić, što je i nova funkcija uzevši u obzir bogatiji fundus ženskih nošnji koje valja čuvati.

Prihvaćena su iznesena izvješća te doneseni planovi za iduću godinu. Također, između ostaloga, naveli su kako su u prošlome mandatu dvaput bili na međunarodnim gostovanjima, odradili brojne domaće nastupe i razvili suradnju s društvima iz Makedonije, Latvije, Slovačke, Poljske i Mađarske. Organizirali su Ivanečke kresove, pokrenuli manifestaciju Ivanečke kresnice i pomladili tamburaški sastav. Općini Koprivnički Ivanec vodstvo društva uputilo je zahvalu na značajnoj podršci.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Slijetanje

[FOTO/VIDEO] UPRAVO Teška nesreća, vatrogasci vadili vozača iz vozila, automobil potpuno smrskan

Teška prometna nesreća dogodila se maloprije na relaciji između Rasinje i Prkosa. Kako doznajemo od našeg fotoreportera, sve hitne službe...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×