20.2 C
Koprivnica
Subota, 18. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Foruma žena SDP-a održao radionicu “Politika je ženskog roda”
F

Ne propustite

U organizaciji članica Foruma žena iz Bjelovarsko-bilogorske i Koprivničko-križevačke županije, u subotu su održane radionice pod nazivom „Politika je ženskog roda” namijenjene za žene koje se bave bilo kojim oblikom aktivizma, a naročito političkim aktivizmom.

Organizatorice radionica prošle su edukaciju četiri modula pod nazivom „Od A-Ž – program političkog obrazovanja za ženski aktivizam” u organizaciji Zaklade Friedrich Ebert i Socijaldemokratskog foruma žena SDP-a. Radionice su održale Natalija Konir, Miljenka Maglajlija, Ela Naranđa i Petra Rožmarić.

Tijekom dana održana su predavanja na temu nastanka političkih stranaka, liberalizma i socijaldemokracije, radionice o lokalnim temama te predavanja o medijima i javnom nastupu. Na radionicama je sudjelovalo 30 žena s područja Koprivničko-križevačke županije s ciljem da se potakne žene za što većim angažmanom unutar svojih političkih organizacija, sve tio uz druženje, izmjenu iskustva i novih saznanja.

Sve prisutne pozdravio je i predsjednik županijskog SDP-a i kandidat za župana, Darko Ledinski.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Slijetanje

[FOTO/VIDEO] UPRAVO Teška nesreća, vatrogasci vadili vozača iz vozila, automobil potpuno smrskan

Teška prometna nesreća dogodila se maloprije na relaciji između Rasinje i Prkosa. Kako doznajemo od našeg fotoreportera, sve hitne službe...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×