11.3 C
Koprivnica
Petak, 31. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Za ljepši i uredniji grad

FOTO Akcija uklanjanja nepropisno postavljenih plakata
F

Ne propustite

Svi plakati, osmrtnice i slični sadržaji, koji budu postavljeni na mjestima koja za to nisu predviđena, ubuduće će biti uklonjeni na teret oglašivača.

Ovaj je tjedan od plakata, oglasa i drugih, sličnih sadržaja očišćeno središte grada od Đurđevca, a svi su spomenuti sadržaji bili postavljeni na površinama i prostorima koji za to nisu predviđeni.

Odlukom o komunalnom redu propisano je da se plakati, oglasi, osmrtnice i slično mogu postavljati samo na oglasnim pločama, oglasnim stupovima i oglasnim ormarićima postavljenim u tu svrhu, a tek iznimno, za određene manifestacije, upravni odjel može odrediti isticanje plakata i na drugim mjestima.

Stoga iz Grada ponovno apeliraju na građane da ne lijepe plakate na mjestima koja nisu predviđena za iste, jer će komunalni redar svakodnevno po čitavom gradu obavljati kontrolu nedopuštenog plakatiranja, a uklanjanje nepropisno postavljenih plakata izvršit će se na teret oglašivača.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

KRIM ISTRAGA

Sa 63 godine vozio bez vozačke pa izletio u Carevdaru, ozlijeđena 62-godišnja putnica

Na području policijske uprave Koprivničko-križevačke jučer se dogodila jedna prometna nesreća u kojoj je jedna osoba ozlijeđena. Središte zbivanja bio...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti