18.5 C
Koprivnica
Subota, 13. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Za ljepši i uredniji grad

FOTO Akcija uklanjanja nepropisno postavljenih plakata
F

Ne propustite

Svi plakati, osmrtnice i slični sadržaji, koji budu postavljeni na mjestima koja za to nisu predviđena, ubuduće će biti uklonjeni na teret oglašivača.

Ovaj je tjedan od plakata, oglasa i drugih, sličnih sadržaja očišćeno središte grada od Đurđevca, a svi su spomenuti sadržaji bili postavljeni na površinama i prostorima koji za to nisu predviđeni.

Odlukom o komunalnom redu propisano je da se plakati, oglasi, osmrtnice i slično mogu postavljati samo na oglasnim pločama, oglasnim stupovima i oglasnim ormarićima postavljenim u tu svrhu, a tek iznimno, za određene manifestacije, upravni odjel može odrediti isticanje plakata i na drugim mjestima.

Stoga iz Grada ponovno apeliraju na građane da ne lijepe plakate na mjestima koja nisu predviđena za iste, jer će komunalni redar svakodnevno po čitavom gradu obavljati kontrolu nedopuštenog plakatiranja, a uklanjanje nepropisno postavljenih plakata izvršit će se na teret oglašivača.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Jadna životinja

UPRAVO Vozač mercedesom naletio na srnu, životinja nije preživjela, policija na mjestu događaja

Kako upravo doznajemo od našeg reportera, dogodio se nalet na divljač na prometnici između Đurđevca i Šemovaca. Vozač mercedesa na...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×