Mame, trudnice, roditelji i kumovi, tražite li dječju opremu, kolica, igračke i sve što je potrebno za bezbrižno djetinjstvo, sve to, a i više od toga možete naći na jednom mjestu.

Naime, nadomak ruke, u Koprivnici, već šestu godinu Baby Centar u svojem širokom asortimanu na raspolaganje nudi najpoznatije brendove kolica, auto sjedalica, hodalica, krevetića, putnih krevetića, vrtića, hranilica, igračaka, komoda, ležaljki-njihaljki, podlogi, biciklića i još mnogo toga što možete vidjeti na fotografijama.

U Baby Centru možete pronaći sve na jednom mjestu za vaše dijete. Ne morate trošiti gorivo do velikih prodajnih centara, ovdje možete pronaći pravi omjer cijene i kvalitete.

Ljubazno i susretljivo osoblje očekuje vas u ulici Josipa Vargovića 4, (iznad Hollywooda), radnim danima od 9 do 19 sati, a subotom od 9 do 13 sati.

Baby Centar samo za vas nudi razne popuste tijekom prosinca i siječnja. Sve autosjedalice, prenosivi krevetići i vrtići sniženi su 20%, a na svaku kupnju iznad 300 kuna u gotovini Baby Centar nudi dodatni popust od 15%.

Ususret božićnim i novogodišnjim blagdanima za vas su spremili i bogatu nagradnu igru. Svaki kupac koji ostvari kupnju iznad 300 kuna ispunit će listić s podacima i brojem računa te ubaciti u kutiju. Izvlačenje sretnih dobitnika bit će 1. veljače 2019. godine. Svoje vjerne kupce izvlačenjem daruju bogatim nagradama:

  1. Hranilica bobo
  2. Tricikl
  3. Posteljina 6/1

 

 

 

čitam...