recidivist

FOTO Bači opet divljao po terenu: Laktom raskrvario protivnika, dobio crveni pa se vratio pljunuti u lice istog igrača

Izazvalo je to veliku gužvu i negodovanje gostiju, sve dok Bačiju nije pokazan crveni karton. Međutim, u službenom zapisniku navodi se kako tu nije bio kraj eskapadama hlebinskog zeta. 

10:49h
0
Hlebine kolaz ZNL
S jedne strane krvavi Kolar, s druge strane Bačija suigrači odvlače s terena kao da su interventna // Foto: Ivan Balija

Utakmica hlebinske Lipe i molvarske Mladosti završila je jučer rezultatom 3-3. Vrijedan bod Molvarcima doslovno u zadnjoj minuti donio je Belobrk, a domaći mogu žaliti za prokockanim. Vodili su 3-1 u 51. minuti unatoč tome što su od 30. minute igrali s igračem manje.

Show na terenu imao je Hrvoje Bači, stari poznanik sudačkih bilježnica. Napadač Lipe laktom je udario gostujućeg Vjekoslava Kolara i razbio mu usnu tako da je potekla krv, što možete vidjeti na našim fotografijama. Izazvalo je to veliku gužvu i negodovanje gostiju, sve dok Bačiju nije pokazan crveni karton. Međutim, u službenom zapisniku navodi se kako tu nije bio kraj eskapadama hlebinskog zeta.

Bačija su smirivali suigrači, nije se dao van, a nakon što su ga uspjeli maknuti s terena on je ipak izvana došao do gostujuće klupe, s one strane ograde. Taman su Kolaru krpali usnicu, a Bači se nagnuo i pljunuo protivnika u lice, što su sudac i delegat unijeli u zapisnik.

Nažalost, Bači je osim po svojim nogometnim sposobnostima poznat i po incidentnom ponašanju na travnjaku. Nemali broj puta bio je kažnjavan na dugo razdoblje, a čini se da ga čeka nova poveća kazna, jer što očekivati nakon pljuvanja u lice protivniku kojem si laktom razbio usta? Tim postupkom najviše štete napravio je svojim suigračima.

Spomenimo kako su Mihoković i Belobrk izjednačili na kraju na 3-3 i tako barem djelomično razveselili Molvarce.