U BLAGDANSKOM RUHU

FOTO Bogat vikend iza Udruge Mali princ, održana božićna radionica i domjenak

Članovi i prijatelji Udruge vole zajedno provoditi vrijeme u kreativnom radu i druženju, a kako bi ugođaj bio još bolji pobrinule su se vrijedne mame korisnika koje su pripremile raznovrsne kolače.

11:56h
0
maliprinc durdevac
Foto: Udruga Mali princ

U petak u popodnevnim satima u prostorima Udruge Mali princ održana je tradicionalna božićna radionica za članove i njihove prijatelje, okupilo se tako 50-ak djece i roditelja te prijatelja Udruge kao i volonterke Udruge Ruka u ruci.

Voditelj božićne radionice bio je učitelj likovnog odgoja Zoran Vidaković pod čijim vodstvom su izrađivali plošne kuglice od papira.

– Članovi i prijatelji Udruge vole zajedno provoditi vrijeme u kreativnom radu i druženju, a kako bi ugođaj bio još bolji pobrinule su se vrijedne mame korisnika koje su pripremile raznovrsne kolače. Izrađenim kuglicama su ukrasili bor u Udruzi – poručili su iz Malog princa.

Također, članovi Udruge Mali princ su u subotu prisustvovali na druženju prijateljskih Udruga koje se je održalo u društvenom domu u Starigradu, a u organizaciji Udruge Latice iz Koprivnice. Domjenku su osim Udruge Mali princ i Latica prisustvovali i članovi iz OSIT Bjelovar, Srce Zelina, Maslačak Križevci, Ludbreško sunce Ludbreg i OSIT Međimurske županije. Zabavi su pridonijele Cure iz centra koje su odsvirale dva seta.

Foto: Udruga Mali princ
Foto: Udruga Mali princ
Foto: Udruga Mali princ
Foto: Udruga Mali princ
Foto: Udruga Mali princ
Foto: Udruga Mali princ