21.8 C
Koprivnica
Nedjelja, 19. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
svečanost

FOTO Bogatim kulturno-umjetničkim programom Umjetnička škola ‘Fortunat Pintarić’ iz Koprivnice proslavila svoj Dan
F

Ne propustite

Bogatim kulturno-umjetničkim programom Umjetnička škola ‘Fortunat Pintarić’ iz Koprivnice proslavila je svoj dan. Na samom početku ravnateljica Ariana Šandl zahvalila se svim suradnicima koji doprinose uspješnom radu škole te posebno istaknula rezultate koje su polaznici postigli u protekloj godini.

– Trudimo se već godinama održati status kvalitetne obrazovne ustanove, a česte izjave kako spadamo među najuspješnije glazbene škole u Hrvatskoj potkrepljuju mnoge činjenice. Jedna od njih zasigurno su odlični nastupi naših učenika na brojnim natjecanjima, o čemu svjedoče i podaci tekuće školske godine u kojoj smo sudjelovali na regionalnim, državnim i međunarodnim natjecanjima na kojima su učenici naše škole osvojili brojne nagrade – ponosno je rekla ravnateljica Šandl.

Školu inače polazi 320 učenika. U ovoj školskoj godini nastupili na 20 natjecanja te ostvarili zavidne rezultate.

– Uspjesi naše škole isključivo su rezultati predanog rada učenika, mentora, ali i roditelja učenika koji su zajedno činili pobjedničku ekipu – zaključila je ravnateljica.

Svečanosti su prisustvovali Mišel Jakšić, gradonačelnik i Melita Samoborec, zamjenica gradonačelnika, kao i Nataša Tetec, predsjednica Uprave Komunalca.

– Hvala vam na svim rezultatima koje ostvarujete i što kroz natjecanja predstavljate našu Koprivnicu. Odlični rezultati naša su obaveze da još više ulažemo u potrebne uvjete za rad i da vam omogućimo da svoja znanja i vještine razvijate na što kvalitetniji način – kazao je gradonačelnik Mišel Jakšić.

Svečanosti programa doprinijeli su i učenici Osnovne škole Fran Koncelak iz Drnja postavljanjem izložbe radova na temu radost slikanja uz glazbu inspiriranu djelom Claude Debussyja ‘Mjesečina’.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

4. NL BJ-KC-VT

Borac uništio Čazmu s nadrealnih 11:0, Ferdinandovac izgubio pred svojim navijačima

Nakon što je jučer Tehničar iz Cvetkovca i matematički osigurao naslov prvaka 4. Nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica, danas su preostale...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×