23.5 C
Koprivnica
Nedjelja, 19. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
SVEČANOST

FOTO Bogoslužjem proslavljen Dan reformacije
F

Ne propustite

U najstarijoj Evangeličkoj crkvi u Legradu održano je zajedničko svečano bogoslužje u povodu Dana Reformacije. Uz vjernike iz cijele Hrvatske, goste i prijatelje bogoslužju su prisustvovali i župan Darko Koren i predsjednica Povjerenstva za ravnopravnost spolova Verica Rupčić.

Evangelici augsburške vjeroispovijedi i kršćanska braća drugih protestantskih konfesija diljem Europe i svijeta 31. listopada obilježavaju Dan Reformacije, koji odavno nema samo uski konfesionalni značaj, već predstavlja prigodu za svjedočenje ekumenske otvorenosti i suradnje s partnerima uz otvorenost i poziv na zajedništvo koje nam je svima nužno potrebno.

Foto: KCKŽŽ
Foto: KCKŽŽ
Foto: KCKŽŽ
Foto: KCKŽŽ
Foto: KCKŽŽ
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

opg sretni breg

FOTO/VIDEO Jadranka i Slavko Lakuš udahnuli su staroj kleti novi život i pretvorili ju u mjesto iz snova u kojem svaka stvar ima svoju...

Odlazak u mirovinu za njih je bila mogućnost da se bave obiteljskom tradicijom. Nastavili su živjeti još bržim tempom...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×