SKUPŠTINA

FOTO Bojan Gačan i Erik Setinšek i sljedećih pet godina bit će na čelu DVD-a Bakovčica

Između ostalih, čestitku DVD-u uputio je predsjednik Vatrogasne zajednice grada Koprivnice Ivan Golubić, istaknuvši kako je nadogradnja vatrogasne prikolice pri kraju, što znači da uskoro stiže u Bakovčicu.

14:05h
0
dvd bakovcica godisnja skupstina
Foto: Sonja Markić

Dobrovoljno vatrogasno društvo Bakovčica jučer je održalo redovnu izborno-izvještajnu skupštinu. Na njoj su dosadašnji predsjednik Bojan Gačan i zapovjednik Erik Setinšek dobili novi, petogodišnji mandat.

Unatoč epidemiološkoj situaciji, članovi DVD-a prošle su godine sudjelovali u aktivnostima civilne zaštite, provevši u ophodnji više od 120 sati sa svojim članovima. Dobili su lanjsku Plaketu grada Koprivnice za dugogodišnji uspješan rad, povodom Božića djeci dijelili poklone te obavili inventuru. Ove im je godine, pak, želja asfaltirati prostor oko spremišta te se usavršavati i nabavljati novu opremu.

Ivanu Sočevu, Tomislavu Cvitkoviću, Patriku Cvitkoviću, Valentini Kuhar, Petru Kuharu, Danijelu Lukačiću i Stjepanu Kopričancu dodijeljene su vatrogasne spomenice za deset godina rada. Za 20 godina dobio ju je Goran Novogradec, za 30 Siniša Kopričanec, Božo Kovačević i Kristijan Cvitković, a za 40 Ivica Gačan i Dalibor Kovačić.

Foto: Sonja Markić

Između ostalih, čestitku DVD-u uputio je predsjednik Vatrogasne zajednice grada Koprivnice Ivan Golubić, istaknuvši kako je nadogradnja vatrogasne prikolice pri kraju, što znači da uskoro stiže u Bakovčicu. Najavio je, također, dolazak kombija jer VZG Koprivnica, uz gradsko financiranje, planira kupiti nekolicinu novih vozila.

– Unatoč cijeloj situaciji, i DVD i cijelo mjesto Bakovčica dobro je funkcioniralo, išlo naprijed i pokazalo zajedništvo te ste pokazali da možemo računati na vas. Želim vam puno uspjeha u radu i uopće ne sumnjam da ćete realizirati sve planove – rekao je koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić.