24.1 C
Koprivnica
Subota, 15. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Zelena čistka

FOTO Brojni volonteri skupili više od 3 tone otpada i učinili Koprivnicu ljepšom i čišćom
F

Zelena čistka održava se u cijeloj Hrvatskoj pa se tako i u Koprivnici jučer okupilo 88 građana na uklanjanju smeća iz prirode.

Ne propustite

Marljivi volonteri i ove su godine odlučili uljepšati Koprivnicu i njenu okolicu u čišćenjem i uređivanjem okoliša u okviru akcije Zelena čistka.

Zelena čistka održava se u cijeloj Hrvatskoj pa se tako i u Koprivnici jučer okupilo 88 građana na uklanjanju smeća iz prirode.

Akcijom se obuhvatile više lokacija. To su bile šuma Dugačko brdo, gdje su očišćena četiri divlja odlagališta, lokacija Šuma Čokljevina na rubnom istočnom dijelu grada MO Lenišće, gdje su očišćeni putni koridori šumskih i lokalnih puteva, lokacija na sjevernom rubnom dijelu Koprivnice iza groblja Sv. Duh od željezničkog podvožnjaka do Ivanjske ceste, gdje je ukazano na problem prioritetne sanacije divljeg odlagališta, te lokacija u organizaciji MO Bakovčice, gdje su građani ukazali na problem nastajanja divljih deponija na rubnim dijelovima grada i čistili ih uz pomoć DVD-a Bakovčice.

Građani su ukupno skupili skupili više od 3 tone smeća koje je zbrinuo Komunalac.

Na kraju akcije održano je druženje u organizaciji Hrvatskog šumarskog društva gdje su se sumirali rezultati i radili planovi za nove aktivnosti.

Akcija je održana na inicijativu ekološko osviještenih udruga i to Planinarsko društvo BILO, Biciklistički klub ROTOR, Udruga Kopriva, Izviđači Kamengrad , Šumarsko društvo, Pčelarska udruga LIPA Koprivnica, CISV Hrvatska, Franjevačka mladež  u suradnji sa Gradom Koprivnica, Hrvatskim šumama i GKP Komunalcom.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Euro 2024.

FOTO Ajmo Vatreni! Pogledajte atmosferu iz naših kafića, utakmica se gleda bez daha

Počelo je ludilo zvano Euro 2024! Naši vatreni se u Njemačkoj danas počinju boriti za prolazak teške skupine u...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×