novogodišnji turnir

[FOTO] CB Podroom uzeo prvo mjesto na đurđevačkom turniru, 10.000 kuna te nagrade za najboljeg igrača i golmana turnira

Za najboljeg strijelca proglašen je Dominik Babić (Duga), najboljim golmanom Dino Balala (CB Podroom), dok je najbolji igrač turnira Marko Miklaušić (CB Podroom)

11:53h
0
Dečki su bome imali razloga za slavlje // Foto: Đurđevac.hr

Igrači Cafe bara Podroom iz Đurđevca, osvajači su Novogodišnjeg malonogometnog turnira “Đurđevac Open”, koji se proteklih dana igrao na terenu đurđevačkog Graničara. Podroom je u finalu s 4:2 bio bolji od Duge iz Pitomače te osvojio novčanu nagradu u vrijednosti od 10.000 kuna.

Duga se morala zadovoljiti s 5000 kuna, a 3000 kuna, koliko je nosilo treće mjesto, uzeo je CB Titro, koji je s 3:2 bio uspješniji od 2En Pegy Teama.

Za najboljeg strijelca proglašen je Dominik Babić (Duga), najboljim golmanom Dino Balala (CB Podroom), dok je najbolji igrač turnira Marko Miklaušić (CB Podroom). Pehare i priznanja ekipama uručili su gradski vijećnik Zvonimir Fusić i predsjednik NK Graničara Dario Pecikozić.

Inače, turnir se igrao u organizaciji Turističke zajednice Grada Đurđevca te u suradnji s Gradom Đurđevcom, tvrtkom Stari grad d.o.o. i Nogometnim klubom Graničar. Ove godine bio je prijavljen rekordan broj ekipa, odnosno 21 ekipa, koja se borila za vrijedne nagrade osigurane od strane organizatora.

Foto: Robert Rodman i Milan Slaviček