Veliki projekt

FOTO Centar za kulturu Drago Britvić uskoro u potpunosti obnovljen, završava se prva faza

Riječ je o projektu koji je financiran sredstvima Ministarstva kulture Republike Hrvatske i sredstvima Centra za kulturu Drago Britvić.

12:31h
0
Foto: I. Bedeković

Prva faza uređenja Doma kulture Drago Britvić u Pitomači privodi se kraju.

Riječ je o projektu koji je financiran sredstvima Ministarstva kulture Republike Hrvatske i sredstvima Centra za kulturu Drago Britvić, iz proračuna Općine Pitomača.

Završetak radova očekuje se u planiranom roku koji je predviđen za 10. svibnja. Naravno, zbog situacije s koronavirusom, otvorenje će pričekati.

– Dvoranu svakako spremamo za taj dan pa ćemo pričekati bolja vremena kad ćemo organizirati koncerte. Stigle su stolice i to je završni dio ove faze uređenja dvorane, još se rade montaže rasvjetnih tijela – rekao je v.d. ravnatelj Centra za kulturu Drago Britvić Rajko Stilinović.

– Za drugi dio radova koji uključuju prekrivanje krovišta, uređenje fasade i poda pozornice i grijanje i hlađenje u dvorani je već izabran izvođač radova putem javnog nadmetanja i čeka se Općinsko vijeće da potvrdi odluku o izboru tako da ćemo i s tim radovima krenuti kroz tjedan dana – dodao je.

čitam...