26.3 C
Koprivnica
Nedjelja, 19. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Međunarodni dan žena

FOTO Članice Udruge slijepih dobile luksuzni tretman u salonu ljepote
F

Uljepšavanje je jako obradovalo članice Kluba, budući da se radi o osobama koje si takav tretman teško mogu priuštiti zbog svoje slabe financijske situacije.

Ne propustite

Udruga slijepih Koprivničko-križevačke županije u okviru tradicionalnih aktivnosti povodom obilježavanja Međunarodnog dana žena je organizirala druženje za članice Kluba slijepih žena.

Predsjednica Županijske skupštine i predsjednica Povjerenstva za ravnopravnost spolova Verica Rupčić održala je predavanje o ravnopravnosti kroz aspekte svakodnevnog života te o problematici nasilja nad ženama.

Posebni naglasak stavila je na žene s invaliditetom i probleme s kojima se susreću u svakodnevnom životu.

– Važna je i uloga institucija i pojedinaca , koji raznim aktivnostima i konkretnim sadržajima trebaju dati doprinos boljem i kvalitetnijem životu slijepih osoba, posebice žena – uz čestitke za Međunarodni dan žena izjavila je Verica Rupčić.

Čestitkama su se pridružili i predsjednik Udruge slijepih Ivica Ferenčić i tajnica Udruge Maja Koren Golub, koja je uvodno govorila o povijesti Međunarodnog dana žena. Ravnateljica Doma za starije i nemoćne Vesna Križan istaknula je kako pomažu i podržavaju rad Udruge slijepih na različite načine.

Nakon predavanja i druženja za članice je organizirano friziranje i šminkanje u obližnjem salonu ljepote. Uljepšavanje je jako obradovalo članice Kluba, budući da se radi o osobama koje si takav tretman teško mogu priuštiti zbog svoje slabe financijske situacije, invaliditeta, bolesti i nedostupnosti takvih usluga u njihovim mjestima stanovanja.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Lice godine Sjeverozapadne Hrvatske

FOTO Mlada Rebeka Vidić stala je pred naš objektiv i otkrila sve čari modelinga: Za postati miss važnija je kultura i obrazovanje od ljepote

Mlada, lijepa, uspješna i skromna Rebeka Vidić iz Virja nedavno se okitila titulom Licem godine Sjeverozapadne Hrvatske. Pobjednička titula, uz...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×