19.1 C
Koprivnica
Četvrtak, 13. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
druženje

FOTO Članovi Centra Svitanje sudjelovali na Zimskoj likovnoj koloniji u Karlovcu
F

Bila je ovo prilika da se djeca iz raznih dijelova Hrvatske, osim stjecanja novih znanja i razvoja kreativnosti, međusobno druže i stječu nova poznanstva i prijateljstva.

Ne propustite

Zimska likovna kolonija koju organizira Centar za pružanje usluga u zajednici Vladimir Nazor iz Karlovca tradicionalna je manifestacija na kojoj se okupljaju djeca i mladi te brojni umjetnici koji zajedno stvaraju mala i velika umjetnička djela. Kolonija traje pet dana, a ove godine u tijeku je 47. ZILIK po redu.

Korisnici Centra Svitanje 29.siječnja 2020. godine su se pridružili i sudjelovali na manifestaciji tijekom koje se okupljaju djeca, mladi i brojni umjetnici, te su uz stručno vodstvo mlade umjetnice iz Karlovca oslikavali platnene vrećice s motivima svemira. Na koloniji su sudjelovali i korisnici drugih domova i centara za pružanje usluga u zajednici, iz Selca, Osijeka i Zagreba te domaćini. Bila je ovo prilika da se djeca iz raznih dijelova Hrvatske, osim stjecanja novih znanja i razvoja kreativnosti, međusobno druže i stječu nova poznanstva i prijateljstva.

Zahvalni smo domaćinima što su nam tijekom poslijepodneva omogućili dodatno upoznavanje grada na četiri rijeke uz posjet Muzeju Domovinskog rata, a potom i Javnoj ustanovi Aquatika, slatkovodnom akvariju.

Foto: Centar za svitanje
Foto: Centar za svitanje
Foto: Centar za svitanje
Foto: Centar za svitanje
Foto: Centar za svitanje
Foto: Centar za svitanje
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Diljem Hrvatske

I U PODRAVINI Vidite li kako s neba padaju kolačići – nipošto ih ne dirajte, izbacit će ih čak milijun!

Diljem Hrvatske ovih dana iz više zrakoplova izbacit će se milijun kolačića - vidite li kojeg nemojte ga nipošto...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×