21.3 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 15. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
DALJINSKO PLIVANJE

FOTO Članovi RK Šoderice ostvarili iznimne rezultate na vlastitom terenu
F

Pružili su izniman trud.

Ne propustite

Državno prvenstvo u daljinskom plivanju perajama i 3. kolo Kupa Hrvatske u daljinskom plivanju perajama održalo se u subotu na Šoderici.

Sudjelovali su sljedeći klubovi: RK Geronimo, RK Nevera, KPP Komet, KPP Dubrava, SRD Viševica, KPA Kostrena, RSK Mladost, DPS Zagreb, KPA Drava, Uljanik i RK Šoderica s 92 natjecatelja koji su postigli vrhunske rezultate uz izniman trud.

Muška ekipa Šoderice osvojila je naslov prvaka Hrvatske, ženska je bila treća, a ukupno su zauzeli odlično treće mjesto. Gledano pojedinačno, do prvoga mjesta stigli su Alanna Štefanec, Paula Radotović, Tin Treščec, Petar Koluder, Rea Vuk i Mihael Šestak. P. Radotović i Šestak stigli su i do drugoga mjesta, kao i Jakov Buhinjak i Mihael Šestak.

Muška štafeta na 4×2000 metara apsolutno (Đurđ, Dobrinić, Šoštarić, Šestak) bila je četvrta. Muška štafeta 4×500 apsolutno (Lovreković, Horvat, Bradić, Buhinjak) završila je prva, kao i ona mlađih kadeta (Cvetković, Koluder, Sabol, Treščec). Najbrža je bila i ženska štafeta 4×500 metara apsolutno (D. Bradić, R. Vuk, P. Radotović, A. Štefanec).

Foto: RK Šoderica
Foto: RK Šoderica
Foto: RK Šoderica
Foto: RK Šoderica
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

u krugu obitelji

FOTO/VIDEO Baka Mica proslavila 90. rođendan: Imam devet praunučadi, kad bi dobila deseto doživjela bih i stotu

Danas mi je najsretniji dan u životu, nemate pojma koliko sam sretna kad vas sve vidim na okupu -...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×