19.9 C
Koprivnica
Subota, 18. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Problemi oko odvoza šljunka se nastavljaju

Denis Oršoš i dalje vodi bitku s kamionima koji mu rade štetu: Upravitelj Hrvatskih šuma me ne želi primiti, zato što sam Rom? Kolar: Primam sve, uvijek može do mene
D

Sada, tri mjeseca kasnije ovaj priča dobiva nastavak. Kako nam kaže Denis Oršoš on je razgovarao s predstavnikom tvrtke Cengiz te je donekle riješio problem

Ne propustite

Prije nekoliko mjeseci pisali smo o problemima stanovnika Žlebica koje se nalazi u koprivničkom naselju Reka.

Naime, tada su problemi predstavljali kamioni turske kompanije Cengiz koji svakodnevno dolaze po šljunak, a dnevno ih prođe tom rutom oko 200.

– Zbog tih kamiona nastaju štete na našim kućama. Najviše je na udaru moja kuća kraj koje moraju proći, a iako je novogradnja već su počeli pucati zidovi. Pukotine nastaju isključivo zbog tog kamionskog prometa. Kamioni predstavljaju opasnost i za moju djecu koja se ne mogu normalno igrati u dvorištu – rekao je tada Denis Oršoš.

U više navrata, dodaje on, upozorili su tvrtku Cengiz na te probleme, kao i na činjenicu da se vozači ne pridržavaju prometnih propisa te same nosivosti tereta.

Denis Oršoš
Foto: Dinko Borozan

Sada, tri mjeseca kasnije ova priča dobiva nastavak. Kako nam kaže Denis Oršoš on je razgovarao s predstavnikom tvrtke Cengiz te je donekle riješio problem.

– Oni su rekli kako će platiti štetu koja je nastala tijekom odvoza. No isto tako su rekli kako moram razgovarati s Hrvatskim šumama jer šljunčara od kud uzimaju šljunak je njihova – kaže Denis.

Također, napomenuli su kako se s Hrvatskim šumama mora dogovoriti regulaciju prometa jer se problem bude samo nastavio, a samim time problem će se vrtjeti u krug.

Priča se zakuhava kada Denis želi stupiti u kontakt s upraviteljem Hrvatskih šuma podružnice Sokolovac, Tihomira Kolara, koji prema njegovim riječima ne želi s njim stupiti u kontakt.

– Zovem ga već nekoliko mjeseci, od kad je prisutan problem i nisam mogao doći do njega. Ponovno se javljam tvrtki Cengiz koji mi kažu da dođem osobno tamo i da na licu mjesta tražim razgovor s njim, što sam i napravio. Došao sam tamo i rekli su mi da pričekam te da je upravitelj sa strankom i da me trenutno ne može primiti. Nakon sat i pol dođe do mene tajnica i pita me “Nisi otišao?”, na što ja odgovaram; nisam ni ne budem – priča nam Denis te se nadovezuje kako se za nekoliko minuta nakon razgovora s tajnicom s kata spustio neki čovjek koji ga je pogledao, okrenu glavu i otišao.

Denis Oršoš
Foto: Dinko Borozan

– Dolazi ponovno do mene tajnica koja mi je rekla da me upravitelj neće primiti, a kada sam je upitao zašto me neće primiti nije ništa drugo znala reći pa je ponovila isto. Tada mi je sinulo kako je onaj gospodin koji je silazio niz stepenice sigurno bio upravitelj. Zatim sam ju upitao zašto upravitelj radi diskriminaciju? Zato što sam Rom? Zato me ne želi primiti? – u nevjerici govori Denis.

Nakon Denisovog poziva, kontaktirali smo i Hrvatske šume, točnije upravitelja podružnice Sokolovac Tihomira Kolara koji sve ovo negira.

– Ja ne poznam nikoga, nikome ne piše je li on Rom, Hrvat ili Srbin, primam sve tko god dođe tako da ne znam kako on nije mogao doći do mene, to mi stvarno nije jasno. Mogu potvrditi da sigurno nije to što je Rom, otvoreni smo uvijek za sve u okviru radnoga vremena, nekad znam biti na terenu, pa nisam u uredu, ali uvijek se može doći do mene – zaključuje upravitelj Kolar.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nepravomoćno

PA KAJ JE TO? Pijan na fešti u Društvenom domu razbio čašu od 2 deci, Sud ga kaznio 700 eura?!

Koliko puta ste bili vani s društvom, malo vas je ponijelo pa ste na zvuk omiljene vam pjesme posegli...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×