DAN BRANITELJA I OSLOBOĐENJE VOJARNE

FOTO Dinamo i Križevci utakmicom će prikupljati novac za Udrugu Maslačak, evo ostatka programa

Utakmica će se odigrati 17. rujna, u 20 sati.

14:54h
0
NK Radnik Križevci - MNK Futsal Dinamo
Ilustracija // Foto: NK Radnik Križevci

Program obilježavanja Dana branitelja Domovinskog rata Grada Križevaca i 28. obljetnice oslobođenja vojarne u Križevcima definiran je na današnjoj sjednici Odbora za branitelje.


Program službeno započinje 16. rujna obilaskom mjesta pogibije križevačkih branitelja i polaganjem vijenaca na daruvarskom, pakračko-lipičkom i novljanskom ratištu te na spomen obilježju pokraj Šumarije. Predstavljanje knjige Vrbovec u Domovinskom ratu, autora Tomislava Jurića, koji je i sam sudjelovao u oslobađanju vojarne, održat će se 14. rujna.

Gradonačelnik Križevaca Mario Rajn 17. rujna, u 17 sati, u Gradsku upravu primit će branitelje i goste, nakon čega će svi ići na misu u crkvu sv. Ane, a zatim posjetiti spomen obilježje Majka poginulog junaka kod Doma zdravlja. Središnja proslava smjestit će se u restoran Vojarna, od 19 sati.

Dinamo i Križevci i ove će godine, 17. rujna, u 20 sati, u Sportskoj dvorani Osnovne škole Ljudevita Modeca, odigrati humanitarnu, futsal utakmicu. Prihod od prodaje ulaznica namijenjen je Udruzi Maslačak.

U ime grada Križevaca, sjednici su prisustvovali zamjenici gradonačelnika Mario Martinčević i Danijel Šaško te pročelnik Upravnog odjela za odgoj, obrazovanje, kulturu, sport, socijalnu skrb, nacionalne manjine i turizam Sandro Novosel.

čitam...