Nadrealne scene

[FOTO] DIVLJI ZAPAD Mladići demolirali kafić, razbijali sve oko sebe i rasturili autom kladionicu, čeka ih hlađenje u zatvoru

Uskoro su policijski službenici pronašli automobil na području Male Subotice, a nekoliko osoba je privedeno zbog daljnjeg kriminalističkog istraživanja.

14:30h
0
Foto: eMeđimurje

Nekoliko mladića u petak je potpuno demoliralo kafić u Čakovcu, a scene kako se zabijaju automobilom u terasu lokala izgledale su kao iz nekog filma.

Danas se o tom incidentu oglasila i PU međimurska.

– U petak, 27. rujna 2019. godine od 23.35 do 23.40 sati u Čakovcu, Ulici Tome  Masaryka, u ugostiteljskom objektu više muških osoba verbalno i fizički je napalo 23-godišnjeg gosta te razbijalo inventar. Po izlasku iz lokala osobe su nastavile s razbijanjem inventara na terasi, dok se jedan od počinitelja osobnim automobilom više puta zabio u inventar terase ugostiteljskog objekta, kao i u ulazna vrata sportske kladionice. Prilikom izlaska s  parkirališta vozilom je oštetio parkirani osobni automobil bjelovarskih registarskih oznaka. Nakon toga svi počinitelji udaljili su se u nepoznatom smjeru – kažu iz policije.

Uskoro su policijski službenici pronašli automobil na području Male Subotice, a nekoliko osoba je privedeno zbog daljnjeg kriminalističkog istraživanja. Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su kazneno djelo počinila dvojica 22-godišnjaka te 18-godišnjak s područja općine Mala Subotica i maloljetnik s područja Međimurske županije. Dvojica 22-godišnjaka te 18-godišnjak uz kaznenu prijavu predani su pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske.