DRUŽENJE

FOTO Djeca Podravskog sunca se na jezeru Jegeniš okušala u ribolovu, HGSS im demonstrirao spašavanje

Osamnaestero djece u pratnji roditelja, rehabilitatora i asistenata prilikom ovog boravka u prirodi posadilo je cvijeće u lončanice i mlade voćke u okolici prostora udruge.

13:15h
0
Foto: Grad Koprivnica

Udruga Klub 61. lad PZO u suradnji s HGSS-om danas je organizirala druženje s djecom iz COOR-a Podravsko sunce na jezeru Jegeniš.

Osamnaestero djece u pratnji roditelja, rehabilitatora i asistenata prilikom ovog boravka u prirodi posadilo je cvijeće u lončanice i mlade voćke u okolici prostora udruge koji je dobiven od Općine Legrad koncesijom. Osim sadnje cvijeća i voćaka, djeca i odrasli okušali su se u ribolovu, a članovi HGSS-a demonstrirali su spašavanje s drveća i iz vode.

– Mislim da je iznimno lijepo, ali i korisno organizirati ovakva druženja djece s članovima udruga u prirodi. Razne aktivnosti, pa i ova današnja gdje su djeca posadila cvijeće i voćke, djeluju pozitivno na njihove društvene i motoričke vještine, a osmjesi na njihovim licima samo su dokaz da je ovakvo druženje veselo i nadasve korisno – rekla je zamjenica gradonačelnika Melita Samoborec koja je prisustvovala tom susretu.